Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέντιουμ ο Σαμαράς

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως η ανάπτυξη βρίσκεται προ των πυλών -μπορείτε να την δείτε από το ματάκι της πόρτας- και πως θα χρειαστούν έξι χρόνια για να επανέλθει η χώρα στην προ κρίσης κατάσταση. Μάλλον θα του το είπε ο φίλος του ο Θεός.
Μέχρι χτες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε βάλει στόχο για την νέα Ελλάδα το 2021 που συμπληρώνονται τα 200 χρόνια από την επανάσταση του ’21· την είχε δει Γέρος του Μοριά.

Ξαφνικά, μιλώντας για 6 χρόνια, πήγε στο 2019. Μόλις προκηρυχτούν εκλογές, θα πει πως η ανάπτυξη ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012 που έγινε ο ίδιος πρωθυπουργός.

Πάντως, είναι προτιμότερο να μεγαλουργήσει η χώρα μας το 2021 παρά το 2019. Ας κάνουμε υπομονή δυο χρόνια, δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε.


Σε έξι χρόνια, η Ελλάδα δεν θα επανέλθει στην προ κρίσης κατάσταση. Ευτυχώς, Γιατί, στην προ κρίσης κατάσταση, το 80% των Ελλήνων ψηφοφόρων ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ -και παίζανε ξύλο γι αυτά τα δυο κόμματα-, αλλά σήμερα το έχουν ξεχάσει και κάνουν τους ανήξερους. Οι πιο φανατικοί πασόκοι και νεοδημοκράτες ψηφίζουν πια Χρυσή Αυγή.
Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη στην Ελλάδα με τις σημερινές συνθήκες στην παγκόσμια οικονομία. Κι αυτό ο Σαμαράς το ξέρει. Ούτε νέες θέσεις εργασίας θα υπάρξουν. Η ανεργία θα αυξάνεται διαρκώς. Παντού.

Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά και τις δηλώσεις του, δεν έχουν καμία σημασία. Ο Σαμαράς μέσα σε τρία χρόνια έχει πει τα πάντα και τα ακριβώς αντίθετά τους. Οι Έλληνες τον επιβράβευσαν για τα ψεύδη του, κάνοντάς τον πρωθυπουργό.

Προτείνω να ψηφίζουμε τον Σαμαρά μέχρι να πει αλήθεια. Αν τον κάνουμε πρωθυπουργό για 3-4 τετραετίες ακόμα, μπορεί να τον καταφέρουμε να πει την αλήθεια.

Εγραψε o Pitsirikos, μοντάζ Γρέκι

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]