Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΔΙΩΧΝΕΙΣ τα νιάτα, κ. Στουρνάρα…


Του Χρήστου Πασσαλάρη

Ένα ομορφόπαιδο, ο 18χρονος Φώτης Σιουτάρης, είναι το μεγάλο ταλέντο των πανελλαδικών εξετάσεων, με επίδοση 19.642 μόρια, που αγγίζει τα όρια της τελειότητας, αφού έγραψε 100/100 στα Μαθηματικά, τη Φυσική και την ΑΟΔΕ, μαθήματα στα οποία σημειώθηκε πανωλεθρία.

Μαζί με άλλους αριστούχους, ο Φώτης εκμυστηρεύθηκε στο «Πρώτο Θέμα» ότι θα πάρει τα μάτια του να φύγει, να σπουδάσει αεροναυπηγός στην Αμερική, γιατί εδώ δεν βλέπει προκοπή. Όπως έκαναν κατά καιρούς όλοι όσοι διέπρεψαν, από τη Μαρία Κάλας ως τον Μητρόπουλο και από τον Παπανικολάου ως τον Καραθοδωρή….

Το «ευγενές καύσιμο» της πατρίδας, η νεολαία, φεύγει γιατί ξέρει ότι το μουχλιασμένο Σύστημα φθονεί όσους διακρίνονται, τους ισοπεδώνει, τους σβήνει…

 Δεκάδες συνομήλικοι έγραψαν στο Φώτη: 
«Μπράβο, ρε μάγκα, είσαι ΑΞΙΟΣ!» 

Και ένας από όλους του στέλνει το παρακάτω φλεγματικό για τη νέα κυβέρνηση σχόλιο: 
«Φιλαράκι, μην ακούς αυτούς που σου λένε να φύγεις εξωτερικό! Δεν βλέπεις ότι έρχεται η ΣαμαροΒενιζελική ανάπτυξη; Κάτσε εδώ να γίνεις μεγάλος και τρανός, να παίρνεις μισθάρα…400 ευρώ το μήνα για να έχεις να ξοδεύεις σε ταμεία, εφορίες, διόδια, χαράτσια και βάλε ..» 

Και ένας άλλος του γράφει: 
«Σήκω και φύγε, φιλαράκο, από αυτό το %#@&ρδέλο με τους ξεπουλημένους πολιτικούς. Πήγαινε έξω, για να μη χαθείς!…».
Το τραγικό είναι ότι ένας στους τρείς νέους βάζει πλώρη για έξω. Ηδη έχουν φύγει κάπου 25.000 νέοι, στα χρόνια των μνημονίων,ενώ έξη στους δέκα είναι άνεργοι, δεν βρίσκουν δουλειά, τελούν σε απόγνωση, πέφτουν σε κατάθλιψη, μερικοί δε ακόμη και στην παρανομία…

Εσύ να τα βλέπεις, κύριε Στουρνάρα, που αναδείχθηκες και του λόγου σου …αριστούχος σε ασκήσεις υποταγής στην τρόϊκα και επί πλέον πειθήνιος Νενέκος στον χέρ Σόϊμπλε, που όχι μόνο δεν συζητεί για κούρεμα του χρέους αλλά έχει και το θράσος να μας κουβαληθεί τον Ιούλιο, ως… προσκεκλημένος σου!…

Καλώς να τον δεχθείς. 

Φρόντισε μόνο να του εξασφαλίσεις ικανή προστασία γιατί αυτή η «Ομάδα «Λαϊκών Αγωνιστών» με τις ρουκέτες της δεν δείχνει να αστειεύεται!

Πηγή: Ενικός
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]