Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «εναλλακτική ενημέρωση» «τρομοκρατεί» τους πραγματικούς «τρομοκράτες»

Είναι φοβερό το πως πέφτουν οι μάσκες μερικών τώρα που οι Η.Π.Α. ετοιμάζονται για το χτύπημα στην Συρία και ο Ομπάμα πήρε την αρχική έγκριση ρεπουμπλικάνων και δημοκρατικών, αφού η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας κατέληξε σε σχέδιο συμφωνίας που θα επιτρέψει την επέμβαση εν λόγω χώρα.

Το τι ακούμε στα μίντια δεν περιγράφεται: Από το ότι «πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των συμμάχων μας» μέχρι το ότι «ο Ομπάμα είναι ο πιο δημοκρατικός και ανθρώπινος Πρόεδρος των Η.Π.Α. κατά τα τελευταία έτη». Πραγματικά ακόμα και εμείς τα έχουμε χάσει με την προπαγάνδα που αναπαράγεται την τελευταία περίοδο από αντί-συστημικούς κατά τα άλλα δημοσιογράφους και αναλυτές.

Σαν νέοι άνθρωποι απορούμε για την κατά τα φαινόμενα σκόπιμη πρόθεση ορισμένων να παρασύρουν την ελληνική κοινή γνώμη εκεί που θέλει η Ουάσινγκτον, παραβλέποντας τα ψέματα, τις προβοκάτσιες και τα εγκλήματα πολέμου (με τα χειρότερα να έρχονται με τους βομβαρδισμούς) της «πανούργας σέχτας» των παγκοσμιοποιητών στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ευτυχώς που υπάρχει η «εναλλακτική ενημέρωση», όρος της εποχής, η οποία τόσο στεναχωρεί στο θέμα της Συρίας -και όχι μόνο- εκπροσώπους της παγκόσμιας διαπλοκής, όπως, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, τον στρατηγικό αναλυτή, πρώην σύμβουλο ασφαλείας του Προέδρου Κάρτερ και αρχιμάστορα της Τριμερούς Επιτροπής, Zbigniew Kazimierz Brzezinski.

Τόσοι άνθρωποι, κυρίως νέοι, προσπαθούν μέσα σε λαίλαπα παραπληροφόρησης από τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο, να ενημερωθούν και στην συνέχεια να ενημερώσουν τους συμπολίτες τους σε σχέση με τις πραγματικές πτυχές των παγκοσμιοποιητικών σχεδιασμών, που αν και αυτονόητες, αποκρύβονται έντεχνα από ανθρώπους με εντεταλμένη υπηρεσία, μέλη διάφορων λεσχών, όχι και τόσο δημοκρατικών…

Η αλήθεια ονομάζεται «συνομωσιολογία», ωστόσο τα γεγονότα έχουν αναγκάσει πολλές μάσκες να πέσουν με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να προβληματίζεται ότι σε τελική ανάλυση κάτι «βρωμάει» σε πλανητικό επίπεδο. «Global political awakening» που λέει και ο Brzezinsky. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να ελέγξουν όμως την όποια αφύπνιση. Έτσι δίπλα στην εναλλακτική ενημέρωση «στρατολογούν» προπαγανδιστές, δήθεν αντί-κυβερνητικούς δημοσιογράφους, αναλυτές ή ακόμα και bloggers, οι οποίοι παραπλανούν μέρος πολιτών που έχουν αρχίσει και ανησυχούν με την κατάσταση γύρω τους, οδηγώντας τους μακριά από την αλήθεια, την οποία ταυτόχρονα καπηλεύονται, διαστρεβλώνουν και την παρουσιάζουν ως ακραία θέση.

Έτσι το σύστημα βρίσκει σταδιακά το πάτημα που θέλει και ενδεχόμενα έρθει η ώρα που θα απαγορευτεί η «άλλη άποψη», η οποία θα αντίκειται στα «ανθρωπιστικά» ιδεώδη και θα χαρακτηρίζεται πλέον τρομοκρατική αντί για γραφική. Ακριβώς όπως συνέβη με τον μεγάλο φιλόσοφο Σωκράτη, που εν καιρώ δημοκρατίας, έζησε ως γραφικός και καταδικάστηκε ως τρομοκράτης, επειδή ενημέρωνε… εναλλακτικά τους νέους ανθρώπους σε αντίθεση με το τότε κατεστημένο των Αθηνών…

Πηγή ΠΥΓΜΗ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]