Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ισραήλ συγκεντρώνει στρατό στα σύνορα με το Λίβανο

Σύμφωνα με το λιβανικό Τύπο ο Στρατός άμυνας του Ισραήλ επιστρατεύει ένα μεγάλο αριθμό στρατιωτών και τους μεταφέρει στα σύνορα με το Λίβανο. Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τους ισραηλινούς στρατιωτικούς.

Ο λιβανικός Τύπος αναφέρει επίσης ότι παρατηρούνται συνεχείς πτήσεις των αεροσκαφών της Π/Α του Ισραήλ πάνω από το έδαφος της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και πάνω από τη Βηρυτό.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι αναπτύσσει στην περιοχή του Τελ Αβίβ την πυροβολαρχία «Ο Σιδερένιος Θόλος». Το Ισραήλ φοβάται ότι η Συρία ως απάντηση στην αμερικανική επίθεση θα κτυπήσει με πυραύλους τους ισραηλινούς στόχους. Παρά το γεγονός ότι οι Δυτικοί εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι ένα παρόμοιο χτύπημα είναι μάλλον απίθανο να συμβεί, το Ισραήλ ετοιμάζεται για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις.

Νετανιάχου για Συρία: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου υπογράμμισε σήμερα ότι το Ισραήλ παραμένει "έτοιμο για όλα τα σενάρια", μια ημέρα μετά την απόφαση του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να ζητήσει τήν έγκριση του Κογκρέσου για μια στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.

Σύμφωνα με το Νετανιάχου, στο Ισραήλ επικρατεί ηρεμία και αίσθηση ασφαλείας και "οι πολίτες γνωρίζουν ότι είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια".

"Οι εχθροί μας έχουν πολύ καλούς λόγους να μη θέλουν να δοκιμάσουν τη δύναμή μας. Τη γνωρίζουν", τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατά την έναρξη της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. Τα σχόλιά του αυτά μεταδόθηκαν από το ισραηλινό ραδιόφωνο.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]