Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα..."

Στο διεθνές προσκήνιο, κυρίως δε στο παρασκήνιο, διαδραματίζονται πράγματα φοβερά και τρομερά! Πράγματα, για τα οποία εάν ο απλός κόσμος είχε αμυδρή έστω γνώση του τι ακριβώς σημαίνουν, θα άλλαζε άρδην τις παραστάσεις του για την πραγματικότητα και θα λάμβανε αμέσως μέτρα, προκειμένου να αποτρέψει (όσο αυτό είναι δυνατόν) το μεγάλο κακό που έρχεται!...

Δυστυχώς όμως η ανθρωπότητα ολόκληρη ζει βυθισμένη μέσα σε έναν ύπνο «μακάριο», μακράν της αληθινής τραγικής πραγματικότητας, γι’ αυτό και οι μακάβριοι σχεδιασμοί των διεθνών εξουσιαστών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Κι όμως, παρ’ όλα αυτά, τα σημάδια γύρω μας έχουν πυκνώσει! Είναι ολοφάνερο, ακόμα και στον πιο αδαή, ότι δεν ζούμε καιρούς συνηθισμένους, αλλά ότι κάτι γίνεται «εκεί έξω»... Ειδικότερα, το μεγάλο παγκόσμιο δράμα παίζεται αυτή την ώρα στην περιοχή της Μεσογείου λεκάνης. Άλλωστε, εδώ είναι και το επίκεντρο (πολιτισμικό, γεωγραφικό κτλ.) του κόσμου και εδώ γεννήθηκαν οι πρώτοι πολιτισμοί, θρησκείες και ιδεολογίες του νοήμονος ανθρώπου. Νότια Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή σχηματίζουν το «τρίγωνο του θανάτου» και στη μέση δεσπόζει το ελληνοτουρκικό γεωπολιτικό σύνολο με άξονα το Αιγαίο.

Ο ευρωπαϊκός Νότος καταστρέφεται καθημερινά, με έναν αργό θάνατο, διαμέσου του καταραμένου νομίσματος του Διαβόλου, δηλ. του ευρώ. Ειδικά η Ελλάδα βουλιάζει όλο και περισσότερο στην απίστευτη κρίση, σε έναν δρόμο χωρίς διέξοδο και (ίσως) χωρίς επιστροφή... Το έτερο ελληνικό κράτος, η (μισή) Κύπρος, γνώρισε πριν από μισό χρόνο έναν ξαφνικό οικονομικό θάνατο και τώρα μοιάζει τελείως αδύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο, άθυρμα των διεκδικητικών ορέξεων Τούρκων και Ισραηλινών.

Απ’ την άλλη όχθη της Μεσογείου, στον αραβικό κόσμο, η περιβόητη «αραβική άνοιξη» αποδεικνύεται καθημερινά ΑΡΑΒΙΚΗ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ... Όχι μόνο δεν έλυσε απολύτως κανένα πρόβλημα από εκείνα που κληρονόμησε από τα παλαιά απολυταρχικά καθεστώτα, αλλά αντίθετα έφερε το κοινωνικό χάος και την απειλή του πιο ακραίου ισλαμιστικού φονταμενταλισμού.

Είναι φανερό, βλέποντας τα πράγματα από μια ευρύτερη σκοπιά, ότι η Μεσόγειος αποδυναμώνεται τεχνηέντως και βάσει ολόκληρου γεωπολιτικού προγραμματισμού. Αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν οι λαοί της περιοχής, ανάμεσα στους οποίους και οι Έλληνες. Δεν μπορούν να συλλάβουν ούτε το βάθος του σχεδιασμού, αλλά ούτε και την τραγικότητα της κατάστασης. Είναι έρμαια της (μαύρης) τύχης τους και αλλότριων αντιανθρώπινων δυνάμεων... Δυστυχώς θα το καταλάβουν όταν είναι πλέον εξαιρετικά αργά: όταν ξυπνήσουν μέσα σε έναν απίστευτο εφιάλτη!



-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]