Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς ακραίους

Προς ακροδεξιούς, φασίζοντες, ακροαριστερούς, αντιεξουσιαστές κτλ. Προς όλα δηλαδή τα χουλιγκάνια που περιβάλλουν τα φονικά τους ένστικτα με μανδύα "ιδεολογίας":

Σιχαίνομαι τη βία κι εσάς επειδή ασκείτε βία. 
Το ότι οι εγκέφαλοί σας είναι καμένοι είναι φανερό.
Θα σας δώσω μια ευκαιρία να αποδείξετε ότι κάνω λάθος. Ότι μπορείτε ακόμη να σκεφθείτε τα στοιχειώδη.

Αναρωτηθείτε:
«Τι σόι στόχοι είναι αυτοί που χτυπάμε;»

Αφού είστε κατά του «συστήματος» και οι μεν και οι δε, κι αφού οι γάιδαροι του συστήματος είναι φανεροί, εσείς γιατί χτυπάτε τα σαμάρια;

Όλο κανέναν φουκαρά λαθρομετανάστη, πεινασμένο και εξαθλιωμένο. Ποτέ τον βαλκάνιο κατσαπλιά με το Καλάσνικοφ, ποτέ τον Αφρικανό νταβαντζή με τη χαντζάρα.

Όλο κανέναν μπατσάκο, οικογενειάρχη και κακοπληρωμένο. Ποτέ το λαμόγιο με τη Μερσέντες, ποτέ τον παπαγάλο με το Καγιέν.

Όλο τις παράγκες και ποτέ τις βίλες.
Όλο τα σαραβαλάκια και ποτέ τις κουρσάρες.
Όλο τους αναλώσιμους και ποτέ τις ελίτ.
Όλων σας φταίει ο καπιταλισμός, αλλά τους καπιταλισταράδες δεν τους πειράζετε.
«Χώσιμο» σε πλούσιο ούτε γι αστείο δεν επιχειρείτε. Μόνο σε αδύνατους την πέφτετε, μόνους και απροστάτευτους. Πολλοί εσείς και οπλισμένοι, σε λιγότερους και αόπλους. Εύκολοι στόχοι και ακίνδυνοι.

Την πέσατε ποτέ, είτε οι μεν είτε οι δε, στους εμπόρους ναρκωτικών; 
Στους λαθρέμπορους; 
Στους δουλέμπορους; 
Στους εμπόρους σάρκας; 
Στους εμπόρους όπλων; 
Οι «ιδεολογίες» σας αυτούς έπρεπε να τους στοχοποιούν πρώτους.

Πώς; Δεν τους ξέρετε;

Ελάτε τώρα ρε! Και οι πέτρες τους ξέρουν. Φοράνε λευκά κολάρα και πουλάνε μούρη στους μικροαστούς. Υπεράνω πάσης υποψίας είναι για τους ηλιθίους. Εσείς σαν «υποψιασμένοι» και άνθρωποι της πιάτσας πρέπει να τους γνωρίζετε καλά.

Ακόμη όμως κι αν δεν τους ξέρετε αυτούς, τους άλλους δεν τους ξέρετε; Τους εκδότες, τους καναλάρχες, τους επιχειρηματίες νυκτερινών κέντρων, τους προέδρους των ΠΑΕ, τους μουράτους της τι-βι δεν τους ξέρετε;

Γιατί δεν είχατε ποτέ, έτσι για αλλαγή, μια ειρηνική αντιπαράθεση με δαύτους;

Την πέσατε ποτέ σε κανένα ξέκωλο; Αφού υποτίθεται ότι είστε προστάτες των «χρηστών ηθών» οι μεν και πολέμιοι της εμπορίας σεξ των καπιταλιστών οι δε. Πήγατε ποτέ με πανό έξω από το ξενυχτάδικο όπου η ποπ πουτάνα κουνάει τον απαυτό της και αυτό το λένε τέχνη;

Πήγατε ποτέ να διαμαρτυρηθείτε έξω από κανένα γήπεδο; Αφού υποτίθεται ότι είστε υπέρ της ευγενούς άμιλλας οι μεν και κατά της κλοπής του ιδρώτα του λαού οι δε. Πήγατε να γιουχάρετε τους απατεώνες που ξεπλένουν το χρήμα που κλέψανε από τον λαό αγοράζοντας ντοπαρισμένα τσογλάνια που κλωτσάνε ένα πετσί και αυτό το λένε αθλητισμό;

Το αντίθετο κάνετε. Βγαίνετε με τα ξέκωλα, ζητωκραυγάζετε τα τσογλάνια και έμμεσα ή άμεσα αβαντάρετε και τα αφεντικά τους. Βέβαια, δεν λέω, πάρα πολλοί μπράβοι των λαμόγιων είναι δικοί σας. Πάρα πολλοί φονιάδες είναι «εθνικιστές» ή «αντιεξουσιαστές». Τα βάζει κανείς με τ’ αδέρφια του; Δεν τα βάζει.

Αλλά να, αν μπορείτε, αναρωτηθείτε:

«Το σόι στόχοι είναι αυτοί;».

Και μετά κάντε την κίνηση ματ. Ρωτήστε τ’ αφεντικά σας!

«Το σόι στόχοι είναι αυτοί αφεντικό;».

Τ’ αφεντικά σας είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Παίζουν συγκεκριμένους ρόλους. Στη διανομή των ρόλων, τους μεν τους βαφτίσανε «πατριώτες» τους δε «αντιεξουσιαστές».

Και οι μεν και οι δε, θα σας απαντήσουν ότι «δεν ήρθε ακόμη η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης» και επί του παρόντος «οι στόχοι είναι συμβολικοί». Σ’ αυτό το τελευταίο θα λένε αλήθεια.

Οι στόχοι είναι συμβολικοί, επειδή τους επιλέγουν συστημικοί. Συμβολίζουν την προσπάθεια του συστήματος να επιβληθεί δια της ανωμαλίας. Να αποπροσανατολίσει. Να ασχολείται ο λαός με τους γοβιούς και τις σαλιάρες και να ξεφεύγουν οι καρχαρίες.

Αποδείξτε ότι έχω άδικο και μπορείτε να σκεφτείτε.
Ρωτήστε τους!

Υ.Γ Μερικοί κερατούκληδες είναι και μαρτυριάρηδες (-«Έλα Ελένη!»), οπότε θα πρέπει να τους απογοητεύσω. Ομιλώ για ειρηνικό ακτιβισμό (τύπου Γκριν Πις) και τίποτε παραπάνω. Οι «στόχοι» αφορούν σε ειρηνικές πράξεις, όπως αρμόζει σε ανθρώπους.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα κουκιά ξεχάσες ......δίκαιε .....
    Αυτά τα κουμουνια τις όχιες που το σύστημα τους έβαλε στην βουλή , δίχως να πλυνουν τα ματωμένα χέρια τους .
    Αυτούς που εκμεταλλεύονται ηλίθιους εργάτες και έκλεισαν τις βιομηχανίες και τώρα πεινάνε .
    Τελικά όλοι οι κοινοβουλευτικοι ειναι ΠΡΟΔΌΤΕΣ .
    Μακάρι να το είχαν εμπέδωση περισσότεροι γραφικοί πριν απο χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]