Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «χρήσιμη ηλίθια» του Ισλάμ!

Η Δύση ετοιμάζεται και πάλι να βγάλει τα μάτια της. Το έκαναν στα τέλη της δεκαετίας του ’70, πρώτοι οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν. Εκπαίδευσαν τον Οσάμπα μπιν Λάντεν και τους συντρόφους του για να πλήξουν τη Σοβιετική Ενωση, που μόλις είχε εισβάλει στη χώρα όπου ο Αλέξανδρος ξόδεψε σχεδόν 10 χρόνια πολεμώντας για να υποτάξει μέρος της. Ο γάμος του με τη Ρωξάνη τού χάρισε για σύζυγο την ωραιότερη γυναίκα της Ασίας, λίγη ειρήνη και μια επίφαση εξουσίας στα ανυπότακτα βράχια των πεθερικών του.

Εικοσιέναν αιώνες μετά, το 1842, οι Αγγλοι είδαν όλο τους το εκστρατευτικό σώμα, υπό τον πλέον άχρηστο αξιωματικό που έγινε ποτέ στρατηγός, τον Ελφινστόουν, να φεύγει κυνηγημένο από την Καμπούλ, ύστερα από εξέγερση υπό τον Ακμπάρ Χαν, και να σφαγιάζεται καθ’ οδόν. Μόνο ένας επιζών Ευρωπαίος, ένας γιατρός, γύρισε έφιππος για να πει τα μαντάτα στην Τζαλαλαμπάντ.

Πριν από λίγα χρόνια, με πρόθυμους κολαούζους για τη βρομοδουλειά πάντα τους κίναιδους της Αυτής Μεγαλειότητος, οι Αμερικανοί ισοπέδωσαν μια χριστιανική χώρα, σύμμαχο των ΗΠΑ, της Βρετανίας, και της Γαλλίας σε δύο Παγκοσμίους Πολέμους και δικό μας σύμμαχο σχεδόν σε όλους τους αγώνες μας: τη Σερβία.

Για ποιον λόγο; Για τα μάτια των ισλαμιστών του Αλίγια Ιζετμπέκοβιτς, ο οποίος μάζεψε στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη χιλιάδες μουτζαχεντίν απ’ όλο τον κόσμο χορηγώντας τους αφειδώς τη βοσνιακή υπηκοότητα και διαβατήρια. Τα βουνά της Βοσνίας μετατράπηκαν σε ένα μικρό Αφγανιστάν στο μαλακό υπογάστριο της ίδιας της Ευρώπης. Ενα θερμοκήπιο ισλαμοφασιστών τρομοκρατών, τους οποίους οι αρχές ασφαλείας των δυτικών χωρών θα κυνηγούσαν μετά στα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου έπειτα από πρωτοφανείς τρομοκρατικές επιθέσεις, με αποκορύφωμα την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Το φίδι που εξέθρεψαν στον κόρφο τους οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί και άλλοι στα χρόνια που ακολούθησαν δάγκωσε στο στήθος τους «χρήσιμους ηλίθιους» που τους εξόπλισαν, εκπαίδευσαν και προστάτευσαν στο Αφγανιστάν και στη Βοσνία.

Ο πακτωλός χρήματος που εισέπραξε όλα αυτά τα χρόνια το «σύστημα Κλίντον», κυρίως μέσω του ομώνυμου ιδρύματος, με «δωρητές» κυρίως τη μήτρα της ισλαμικής τρομοκρατίας, τη Σαουδική Αραβία και τα διάφορα εμιράτα, δίνει μια άλλη εξήγηση στην εκ πρώτης όψεως παρανοϊκή πολιτική, η Δύση να βομβαρδίζει χριστιανούς και δη συμμάχους της και να ενισχύει τους φονιάδες χιλιάδων αθώων χριστιανών στη Νέα Υόρκη, στην Αγγλία, στην Ισπανία.

Αυτό το ίδιο σύστημα Κλίντον, με σημαίνον πρόσωπο και τον διαβόητο Ποντέστα, πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, και η «μαφία» του στο State Department είναι οι «ευφυείς» σχεδιαστές της πολιτικής που ξεχαρβάλωσε όλη τη Βόρεια και Υποσαχάρια Αφρική, οδηγώντας τη Λιβύη και την Αίγυπτο στο χάος.

Αν όμως στην Αίγυπτο οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι σκοτώνουν χριστιανούς και τώρα τους συμμαζεύει με τα πολυβόλα ο στρατός, στη Συρία γίνεται μια κανονικότατη γενοκτονία με άμεσο συνεργό τον χωριάτη ψευτοσουλτάνο, τον Ερντογάν.

Ολο το σκυλολόι της Αλ Κάιντα, σαλαφιστές, κυνηγοί κεφαλών, φονιάδες γυναικοπαίδων, Τούρκοι, Τσετσένοι, Αφγανοί, Λίβυοι, Τυνήσιοι, χιλιάδες ναυάγια της ζωής από την Ευρώπη, ψυχάκηδες εξισλαμισμένοι Γάλλοι, Γερμανοί και άλλοι, περί τους 25.000 τους υπολογίζουν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, συμμετέχουν στην πρωτοφανή σφαγή της αρχαιότερης χριστιανικής κοινότητας του κόσμου και των αλεβιτών της Συρίας. Με όλο του τον ριζοσπαστικό αυταρχισμό το Μπάαθ προστάτευσε επί 60 χρόνια αυτές τις δύο κοινότητες από τη βία και την αυθαιρεσία των σουνιτών. Αλλωστε, το κόμμα ιδρύθηκε το 1947 από έναν χριστιανό, τον Μισέλ Αφλάκ, έναν αλεβίτη, τον Ζακί αλ Αρσούζι, κι έναν σουνίτη, τον Σαλάχ αλ Ντιν αλ Μπιτάρ.

Παρά τη στήριξη από τη Δύση, τα κεφάλαια των Σαουδαράβων και των εμιράτων και την κακοποιό συναυτουργία των ισλαμοφασιστών της Αγκυρας, οι κατσαπλιάδες τζιχαντιστές εξευτελίστηκαν στο πεδίο της μάχης και ήταν στα όρια της κατάρρευσης.

Ηρθε λοιπόν, πολύ βολικά, ένα μαζικό έγκλημα με χρήση χημικών (;). Ηδη η υπερδύναμη, με τους κοκκινόκωλους του Λονδίνου να υπερθεματίζουν, ετοιμάζεται να πιάσει απ’ τα μαλλιά και να σώσει τους χασάπηδες ομοϊδεάτες του Μπιν Λάντεν με όλη τη φονική υψηλή τεχνολογία της Δύσης.

Η Ιστορία θα καταγράψει την εύλογη απορία: γιατί ο Ασαντ, τη στιγμή που είχε σχεδόν νικήσει, να ρίξει χημικά και να σκοτώσει αμάχους και δη δικούς του υποστηρικτές, σε περιοχή προπύργιο του Μπάαθ;

Η Δύση αυτή τη φορά, αν ολοκληρωθεί αυτή η παρανοϊκή πολιτική, που στις ΗΠΑ την υποστηρίζει μόλις το 9% (!), δεν θα βγάλει απλά τα μάτια της. Θα κάνει χαρακίρι.

Η ηγεσία του δυτικού κόσμου ετοιμάζεται και πάλι να συνδράμει τρομοκράτες, γενοκτόνους χριστιανών και αλεβιτών αμάχων: τους ίδιους τους εχθρούς της.

Οι τρεις πυλώνες της φιλοσοφικής, ηθικής και θεσμικής συγκρότησης της Δύσης, η Ελλάδα, η Ρώμη κι ο χριστιανισμός, τρίζουν συθέμελα.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να εμποδίσει το έγκλημα. Μπορεί όμως με σταθερή φωνή να πει την αλήθεια.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. κ. Κρανιδιώτη, εκεί που φτύνουμε δε γλύφουμε, είναι αξίωμα. Αν διαφωνείς με τον Σφουγγαράκη "την κάνεις", δε το παίζεις "κι έτσι και γιουβέτσι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να τα πεις στην Αντωνία σου και στον βουβουζελο τον αραβωνιαστικο σας .
    Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρήται εσείς .
    Εσείς οι πατριώτες στην μάντρα των δεξιών προβάτων δεν ευχαριστουσατε εχθές τα υπανθρωπα που διάλεξαν την Πατρίδα μας , για να σφαξουν ;
    Αντε να συνέχισης το γλυψιμο στον πεσμένο στα τέσσερα καλαματιανο και ασε τα κηρύγματα για κανένα πατριώτη με ορχεις .Και μην ξεχάσεις να ενημερώσεις και τον απατεώνα σας αντιπρόεδρο σας για τους φίλους σας κάνιβαλους που μας κουβαλησατε ΟΛΟΙ σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]