Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αίγυπτος απειλεί την Τουρκία ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων


Δεν είμαστε μόνον εμείς που χαρακτηρίζουμε ανόητη την τουρκική εξωτερική πολιτική που ασκείται με στενά ιδεολογικά κριτήρια ή για την ακρίβεια κριτήρια σοβινισμού και θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Είναι κυρίως Τούρκοι πολιτικοί αναλυτές και διανοούμενοι, που βλέπουν την παραδοσιακή τουρκική εξωτερική πολιτική να μετατρέπεται σε ακολούθημα του ισλαμικού νεοοθωμανικού οράματος Ερντογάν-Νταβούτογλου, που στην περίπτωση της Αιγύπτου μάλλον δίνει τα ...ρέστα του!

Ως απάντηση στην προκλητικότατη στάση της Άγκυρας, που μετά τους τρομοκράτες της Αλ Νούσρα, υποστηρίζει ανοικτά ακόμα και τους ένοπλους τρομοκράτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο, ο υπουργός Άμυνας αυτής της ιστορικής χώρας, που δοκιμάζεται από τη δράση των φανατικών μουσουλμάνων, προέβη σε μια εξαιρετικά σημαντική δήλωση, μέσω του λογαριασμού του στο Τουίτερ. Ο στρατηγός Σίσυ, μέσω του λογαριασμού του Προέδρου της Δημοκρατίας Adli Mansur στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι οι εκπρόσωποι της Αιγύπτου θα υπογράψουν τη Διεθνή Συμφωνία Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


"Οι εκπρόσωποί μας στα Ηνωμένα Έθνη θα υπογράψουν τη Διεθνή Συμφωνία που αναγνωρίζει την ορθότητα της Γενοκτονίας των Αρμενίων, που έγινε από τον τουρκικό στρατό και κόστισε τη ζωή σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους".

Αυτό θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα τους Έλληνες πολιτικούς, που μόλις χθες αναγνώρισαν στην ουσία τον Γενοκτόνο στην Θεσσαλονίκη, ακυρώνοντας στην πράξη όσα έκαναν οι Ελληνικές κυβερνήσεις και η βουλή στο ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων από τους Τούρκους.






Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]