Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΕΥΠ: Εξαίρεση (ορθά) από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών

Σε μια θετική εξέλιξη στον κόσμο των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, κατατέθηκε τροπολογία για την εξαίρεση της Υπηρεσίας από το σύστημα της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Η βαθμολογική εξέλιξη αλλά και το μισθολόγιο του προσωπικού της ΕΥΠ, πλέον δεν θα δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ), αλλά θα φυλάσσεται στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. Επικυρωμένο αντίγραφο θα επιδίδεται μόνο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στην ίδια την Υπηρεσία.

Η τροπολογία θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Με την τροπολογία αυτή που θα έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/2013 θα διασφαλίζεται το απόρρητο των ατομικών στοιχείων του προσωπικού της ΕΥΠ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 14 & 17 του Νόμου 3649/2008.

Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν κι άλλα κακώς κείμενα στην τόσο κρίσιμη για την ελληνική εθνική ασφάλεια υπηρεσία…

Πηγή Defence-Point

Σχόλιο ιστολογίου: Η διατήρηση της πλήρους μυστικότητας - απορρήτου των στοιχείων των υπαλλήλων - στελεχών - πρακτόρων της ΕΥΠ λογικά βρίσκεται μέσα στα αυτονόητα, τα οποία θα πρέπει να διατηρηθούν για πλείστους λόγους διατήρησης της ασφάλειας των εμπιστευτικών και άκρως απόρρητων πληροφοριών, επιχειρήσεων του παρελθόντος αλλά και του παρόντος χρόνου της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η εξασφάλιση αυτών των πληροφοριών που σχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια της χώρας πρέπει να αποτελεί άβατο για οποιαδήποτε τροποποίηση επιδιώκει η τρόικα (ή άλλοι ενδιαφερόμενοι κύκλοι) και οποιονδήποτε που επιθυμεί να διασπάσει το απόρρητο των προσωπικών ή άλλων ευαίσθητων δεδομένων του προσωπικού της ΕΥΠ.
Κι εμείς το βλέπουμε σα μια θετική εξέλιξη για την πολύπαθη υπηρεσία και το προσωπικό της αν και όλα αυτά (τροπολογίες κλπ) έχουν και μια δόση ειρωνίας καθότι την τελευταία τετραετία η μισή υπηρεσία "σύρθηκε" στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων λόγω της καταστροφικής και σ´ αυτόν τον ευαίσθητο χώρο πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας έτσι στον κάθε "ενδιαφερόμενο" πρόσωπα, στοιχεία και υποθέσεις με ότι αυτό συνεπάγεται για την Εθνική μας Ασφάλεια, για καθαρά μικροκομματικούς λόγους... Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας και τις αποκαλύψεις WikiLeaks...
Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει η σοβαρότητα και η σύνεση και ότι κάποτε θα δοθεί ένα τέλος σε όλον αυτό τον τραγέλαφο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ΚΑΙΡΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΩΝ/ΝΕ... ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπάστε πλάκα ότι σε λίγο θα έχουμε προσφυγές και στα Ευρωπαικά Δικαστήρια. Χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή κίνηση αυτή από πλευράς Διοίκησης της Υπηρεσίας... Δείχνει, αν και κάπως αργά, ένα στίγμα... Ειπναι προς τη σωστή κατεύθυνση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ... ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" του προσωπικού της Υπηρεσίας που την εφαρμογή του είχε προτείνει πριν μερικά χρόνια η Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π. αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε κάνει γαργάρα θα γίνει κάτι για να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε μπράβο, για να δούμε επιτέλους πως κάποιοι αγράμματοι-χαμηλόβαθμοι-χαμηλόμισθοι υπάλληλοι έχουν κάνει περιουσίες και κυκλοφορούν με SUV.......!!!!

      Διαγραφή
  6. http://isxys.blogspot.com/2013/08/blog-post_5776.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/gCCBQ+(%CE%97+%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97+%CE%A3%CE%91%CE%A3+%CE%91%CE%A0%CE%9F+%CE%A4%CE%9F+%22%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3%22)&m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]