Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο καημός του τουρκοφασίστα…

Διαβάστε για ποιον λόγο επιτίθεται ο γνωστός Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ στον βουλευτή Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ! 
 
Δεν χάνει ευκαιρία να μας απασχολεί συχνά-πυκνά στο «Προξενείο-Στοπ» ο διαβόητος τουρκόψυχος Πομάκος Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ (τον βλέπετε στην 1η φωτογραφία, ανάμεσα στους ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής), αυτός ο τρισμέγιστος δημοκράτης αγωνιστής των ανθρώπινων δικαιωμάτων (όπως μάς τον είχαν πλασάρει κάποτε κάποια αθηνέζικα μεγαλοβοθροκάναλα, χώρια βέβαια που τον είχαν αναγάγει και σε επαΐοντα…θρακολόγο)! 
Λίγες μόλις μέρες μετά απ’ όσα σας γράφαμε για τη ρουφιανιά του να βγάλει στη φόρα τα ονόματα των υποψηφίων ιμάμηδων (στοχοποιώντας τους κατ’ επέκταση), ο λεγάμενος επέστρεψε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά κράζοντας έναν «δικό» του: τον επίσης πολύ γνωστό και πολύ φανατικό τουρκόφρονα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (στη 2η φωτογραφία, παρέα με τον ψευδομουφτή Μέτε), βουλευτή Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας δούμε για ποιον λόγο…

Πριν από λίγες μέρες κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση του Ζεϊμπέκ (μαζί με τον συνάδελφό του Τάσο Κουράκη), με αφορμή απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για αναστολή λειτουργίας 12 μειονοτικών δημοτικών σχολείων στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, λόγω έλλειψης μαθητικού δυναμικού (σ.σ. το έχουμε ξαναπεί πολλάκις στο «Προξενείο-Στοπ» για το τεράστιο πρόβλημα μαρασμού που αντιμετωπίζει η μειονοτική εκπαίδευση, πρόβλημα που απασχολεί ιδιαίτερα την τουρκική πλευρά και τον πρόξενο Σενέρ αυτοπροσώπως)
Με την ερώτηση λοιπόν που κατέθεσε, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ έθεσε κάποια επιμέρους ερωτήματα, όπως π.χ. με ποια κριτήρια αποφασίστηκε η
προσωρινή αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων μειονοτικών σχολείων, αν υπάρχει δυνατότητα επανεξέτασης της απόφασης αυτής – και σε αντίθετη περίπτωση, αν υπάρχει τουλάχιστον μέριμνα προκειμένου να διασφαλιστεί εγκαίρως η μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία τους, αλλά και η μετακίνηση των εργαζόμενων εκπαιδευτικών του ελληνόφωνου και τουρκόφωνου προγράμματος από τα σχολεία των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία σε άλλα σχολεία. Πέραν αυτού, ο Ζεϊμπέκ επισήμανε μέσα στο κείμενο πως η απόφαση του Υπουργείου «στηρίζεται στην ψυχρή αριθμητική λογική με την οποία αντιμετωπίζεται ο μαθητικός πληθυσμός και δεν διαβλέπει τον ποιοτικό ρόλο του σχολείου, ως φορέα γνώσης και πολιτισμού, έναν ρόλο μάλιστα που ειδικά στα απομακρυσμένα χωριά της Ξάνθης και της Κομοτηνής έχει πρωταρχική σημασία για τη μουσουλμανική μειονότητα».

Και ως εδώ καλά. Έλα όμως που στον Ντεντέ δεν άρεσε καθόλου η αναφορά του βουλευτή σε μουσουλμανική μειονότητα (και όχι σε τουρκική), άσε δε που ανακάλυψε ότι ενώ στο επίσημο (ελληνικό) κείμενο αναφέρεται αυτό που σας προαναφέραμε, στην τουρκική μετάφραση (που δόθηκε αργότερα στον μειονοτικό τύπο) αναφέρεται ο όρος «Μειονότητα Δυτικής Θράκης»
Οπότε είπε να  τραβήξει απέναντι στον βουλευτή Ξάνθης ένα…σιχτίρ μερεμέτ στην τουρκοφυλλαδίτσα του «Τρακιανίν Σεσί» με το γνωστό του πλέον σε όλους μας ειρωνικό ύφος. Το δημοσίευμα (7/8/2013) έφερε τον τίτλο «Στην Αθήνα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ…Στην Ξάνθη Μειονότητα Δυτικής Θράκης…» (3η φωτογραφία) και ανέφερε επί λέξει τα εξής (μετάφραση tourkikanea.gr):
«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ υπέβαλε ερώτηση στη βουλή. Και καλά έκανε, αυτή είναι η δουλειά του.
Αλλά ο βουλευτής στο ελληνικό κείμενο αναγνωρίζει τη μειονότητα μας ως ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
Στη μετάφραση του κάνει λόγο για Μειονότητα Δυτικής Θράκης.
Και αν ήταν κυβερνητικός βουλευτής, θα λέγαμε δεν πειράζει… Αλλά είσαι βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αριστερό κόμμα.
Και μάλιστα είσαι ο πιο ισχυρός βουλευτής του κόμματος σου στην Ελλάδα…
Αν λοιπόν δεν μπορείς να κάνεις τον πλέον απλό προσδιορισμό…
Ο Αλλάχ ας δώσει καθοδήγηση – ή πιο σωστά να δίνει ΘΑΡΡΟΣ…
Στην Αθήνα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ…
Στην Ξάνθη Μειονότητα Δυτικής Θράκης…
Σε φιλάμε στα μάγουλα, βουλευτή-άρχοντα...».
Προφανώς ο πολυαγαπημένος μας φίλος Ντεντέ θα ήθελε αυτά που κάνει ο Ζεϊμπέκ μέσα στα τζαμιά παρέα με τον πρόξενο και τον ψευδομουφτή Μέτε, ακριβώς τα ίδια να κάνει και μέσα στην ελληνική Βουλή. Ίσως και να ουρλιάζει από τα έδρανα ότι είναι Τούρκος και δουλεύει για τη Μάνα Πατρίδα του. 
Και γιατί όχι δηλαδή να μην έχει και κάνα κουμπούρι και να πυροβολάει εξ επαφής όποιον άλλο βουλευτή αμφισβητεί τον όρο «τουρκική μειονότητα»; 
Οπότε εμείς τώρα τι να πούμε, άποψη είναι κι αυτή! Άμα θέλει πάντως ο Ντεντέ, ας κατέβει αυτός για βουλευτής, να πάει στη Βουλή και να ουρλιάζει αυτοπροσώπως εκεί μέσα τα γνωστά του περί…γκιαούρηδων. 
Ιδού η Ρόδος…


Σχόλιο ιστολογίου: Τα παραπάνω δεν "εξελληνίζουν" τον έτσι κι αλλιώς τουρκόφρονα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, αλλά καταδεικνύουν την εσωτερική διαβάθμιση των τουρκοφρόνων, ενώ η περίπτωση Ντεντέ αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία ανθελληνισμού


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]