Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπουργοί Τουρκίας και Ελλάδας συζήτησαν για αντιτρομοκρατική συνεργασία


Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, τη Δευτέρα είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Έλληνα υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.


Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών ο υπουργός Μουαμέρ Γκιουλέρ δήλωσε ότι συνομίλησε με τον Έλληνα ομόλογό του για συνεργασία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. 

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, ο Μουαμέρ
Γκιουλέρ, αναφέρει ότι συνομίλησε με τον Έλληνα ομόλογό του για
συνεργασία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, με αφορμή τη σύλληψη –
από την ελληνική ακτοφυλακή – μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C
σε φουσκωτό, που μετέφερε εκρηκτικό υλικό στις τουρκικές ακτές
Πρόσφατα η ελληνική ακτοφυλακή ανοικτά της νήσου Χίου, συνέλαβε τέσσερα άτομα σε βάρκα που κατευθύνονταν στην Τουρκία. Η Ελλάδα είχε ανακοινώσει ότι κρατούμενοι ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C και μετέφεραν εκρηκτικά.


Ο Guler υπογράμμισε τη σημασία της δράσης κατά της οργάνωσης DHKP-C για την ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή, καθώς και τη σύλληψη των μελών της.


Ο Έλληνας υπουργός Ν. Δένδιας είπε ότι θα κάνει τα πάντα για την ειρήνη και την ασφάλεια του τουρκικού λαού, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]