Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πρώτος νεκρός από τον ιό του Δυτικού Νείλου είναι γεγονός


Αφήστε τα σύνορα ακόμα λίγα χρόνια ανοιχτά και θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα...

Επί ποδός βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες για την πορεία του ιού του Δυτικού Νείλου ύστερα από το θάνατο του 75χρονου που νοσηλευόταν με λοίμωξη του κεντρικού νευρικού συστήματος σε νοσοκομείο του Λεκανοπεδίου.

Όπως ενημερώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) ο αριθμός των νοσούντων από τον ιό αγγίξει τους 35 με τα περισσότερα κρούσματα να αφορούν την Αττική και ακολουθούν η Καβάλα, η Ξάνθη, η Ημαθία και η Θεσσαλονίκη.

Οι 21 ασθενείς παρουσίασαν εκδηλώσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκεφαλίτιδα- μηνιγγίτιδα), τα υπόλοιπα είχαν πιο ήπιες εκδηλώσεις ενώ τρία άτομα νοσηλεύονται ακόμη σε νοσοκομεία και δύο σε ΜΕΘ.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ανακοίνωσή του συνιστά την καταπολέμηση των κουνουπιών και την εφαρμογή μέτρων ατομικής προστασίας από τον καθένα (το κράτος είναι ανύπαρκτο, φυσικά).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι δήμοι υψηλού κινδύνου για τη μετάδοση του ιού στην Αττική είναι οι εξής: Σπάτα – Αρτέμιδα, Παιανία, Παλλήνη, Μαρκόπουλο – Μεσογαίας, Ραφήνα – Πικέρμι, Ηράκλειο, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Πεντέλη, Αγία Παρασκευή και Γαλάτσι.

Πηγή: Free Pen



-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ιός του Δυτικού Νείλου: 1 νεκρός
    Ιός της ΠΑΣΟΚ - ΝΔ πολιτικής: 3000+ νεκροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]