Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για τους Ρώσους μπορεί να απαγορευθούν τα τουρκικά θέρετρα

Η ρωσική Υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου μπορεί να απαγορεύσει στους πολίτες της Ρωσίας να περνούν τις διακοπές τους σε θέρετρα της Τουρκίας λόγω των συχνών τα τελευταία χρόνια περιπτώσεων μαζικής δηλητηρίασης σ΄αυτή τη χώρα, δήλωσε σήμερα Τετάρτη εκπρόσωπος της Υπηρεσίας.

Επίσης υπογράμμισε ότι από το 2011 η ρωσική Υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου είχε επανειλημμένα εισηγηθεί στο Υπουργείον Υγείας της Τουρκίας να υπογράψει μνημόνιο για τη συνεργασία στον τομέα της καταπολέμησης των λοιμωδών νόσων. Ωστόσο η υπογραφή αυτού του εγγράφου αναβάλλεται μέχρι σήμερα εξ υπαιτιότητας της τουρκικής πλευράς.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε το γεγονός δηλητηρίασης άλλων 50 Ρώσων πολιτών σε ξενοδοχεία της Τουρκίας. Στις 3 Αυγούστου έκτακτη ιατρική βοήθεια ζήτησαν 69 Ρώσοι τουρίστες, για τους οποίους διαγνώστηκε «οξεία γαστρεντερίτιδα».



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]