Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκάλυψη - σοκ του Σαμαρά για τον Σεπτέμβρη


Κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό είπε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου που πέρασε στα ψιλά, ωστόσο δεν είναι. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για γενικευμένη αναταραχή, από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα:
«Αυτούς τους μήνες η αντιπολίτευση θα κάνει ότι μπορεί για να αλλοιώσει ή να ματαιώσει την προσπάθειά μας. Ήδη έχει προαναγγείλει ότι θέλει να θέσει τη χώρα σε γενικευμένη αναταραχή. Δεν θα το πετύχει, οι πολίτες αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο και αντιδημοκρατικό παιχνίδι τους. Μπορεί όμως να μας αποπροσανατολίσει οδηγώντας σε λάθη και αποτυχίες. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί, θέλω δουλειά, θέλω τήρηση του προγράμματος».





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Από πότε οι δηλώσεις του αποτυχημένου πολιτικάντη συνιστούν είδηση και μάλιστα σε σοβαρά (θέλουμε να πιστεύομε) blogs (όσο σοβαρό μπορεί να είναι ένα ιστολόγιο που συμπεριλαμβάνει τα "παραπολιτικά" στις πηγές του);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη, άσε μας εμάς στην μη σοβαρότητά μας, να στηλιτεύουμε μία δήλωση που θεωρούμε όχι μόνο σοβαρή αλλά επικίνδυνη και που όλφς περιέργως την κατάπιαν τα "σοβαρά" blogs. Εμείς -οι μη σοβαροί- βλέπουμε, ότι ο φερόμενος ως πρωθυπουργός κάνει τα αδύνατα δυνατά να δημιουργήσει εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να αιτιολογήσει μέσα από αυτό (αν και ανύπαρκτο) την βέβαιη αποτυχία της κυβέρνησής του, χωρίς να "αναρωτηθεί" πως εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν άλλοι για την Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της χώρας, της οικονομίας και της κουλτούρας της. Ανεβάζει επικίνδυνα τους τόνους και δημιουργεί από τώρα δικαιολογίες γι αυτό που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί, δηλαδή την παταγώδη αποτυχία. Εμείς ως μη σοβαροί το στηλιτεύουμε, για μη σοβαρούς αναγνώστες. Όσοι είναι σοβαροί μπορούν να αναφερθούν σε άλλα γεγονότα, όπως οι στημένοι καβγάδες των βουλευτών της Ν.Δ. (που στο τέλος θα ψηφίσουν ακόμη και την εκτέλεση της μάνας τους για να συνεχίσουν να βρίσκονται στην Βουλή και δη βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος) για τις κατασχέσεις κατοικιών...

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει όντως μια σκοπιμότητα πίσω από τη δήλωση Σαμαρά, και μάλλον και ένα οργανωμένο σχέδιο:
    Η σταθερή κατρακύλα της χώρας και η συνέχιση της οικονομικής καταστροφής εξαρτάται σ'αυτή τη φάση αποκλειστικά από τις διαθέσεις της τρόικας, η οποία όσο δεν βλέπει να τρίζει το οικοδόμημα συνεχίζει την επέλαση μέχρι να γίνουμε Νιγηρία.
    ο Σαμαράς από την άλλη αρχίζει και νοιώθει σαν τον μαλάκα της ιστορίας (κατά δήλωση του) γιατί αρχίζει σιγά σιγά να καταλαβαίνει ότι θα χρεωθεί τη συνέχιση της καταστροφής μέχρι την τελική του πτώση.
    Μια μέτρια κοινωνική αναταραχή με την κατάλληλη τηλεοπτική κάλυψη θα ήταν ευνοϊκή για τον Σαμαρά γιατί θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει σαν επιχείρημα προς την τρόικα λέγοντας τους: "έχουν ξεσηκωθεί, δεν αντέχουν άλλη λιτότητα" βάζοντας έτσι φρένο στους τροικανούς, ενώ ταυτόχρονα θα πούλαγε "επαναδιαπραγμάτευση" για εσωτερική κατανάλωση. Ίσως να ήλπιζε από την αρχή να υπάρχουν κάθε μέρα έξω απ'τη βουλή νοικοκυραίοι με κατσαρόλες να διαμαρτύρονται.
    Τώρα, επειδή ο χρόνος πιέζει και τα πράγματα ζορίζουν, μια ενισχυμένη κοινωνική αναταραχή θα επέτρεπε στον Σαμαρά να επιδείξει την ατσαλένια του πυγμή, να συσπειρώσει μια μερίδα της κοινής γνώμης που θα τρομάξει με τις ταραχές, να τραβήξει κάποιο κόσμο απ'τη Χρυσή Αυγή, και κυρίως να πλασαριστεί στους Ευρωπαίους ως ο εγγυητής της νομιμότητας και της ευρωπαϊκής ιδέας ενάντια στην επέλαση των βάρβαρων.
    Αν το σόου είναι εντυπωσιακό και καλοστημένο μπορεί να πιάσει. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι πια "αντιπολίτευση" θα κάνει τη βρομοδουλειά, γιατί ο συνήθεις ύποπτος σύριζα δεν φαίνεται πρόθυμος.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαρας και η αντιπολιτευση θα κανουν αυτο που θα τους διαταξη το αφεντικο τους .Οι τραπεζες .
    Μονοι τους , ουτε τι θα φανε δεν αποφασιζουν , ποσο μαλλον κινησεις στην κρισιμη στιγμη της μαχης των μαχων .
    Καλη δυναμη και μην προσπαθητε να μαντεψετε τι θα κανουν . Θα κανουν οτι τους πουν .
    Ειναι καλα προσχεδιασμενη τουτη η μαχη κατα του Ελληνικου Φωτος .
    Θα τους παρη με τις πετρες ο κοσμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]