Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Δεν αρκεί «περιορισμένη» επιχείρηση κατά του καθεστώτος Άσαντ

Μια περιορισμένη επιχείρηση εναντίον του καθεστώτος Άσαντ δεν αρκεί, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

«Δεν θα μας ικανοποιούσε μία περιορισμένη επιχείρηση» είπε απόψε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στην αναμενόμενη επιχείρηση εναντίον του καθεστώτος του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας επισήμανε δήλωσε ότι «η επέμβαση πρέπει να είναι όχι μιας ή δύο ημερών, αλλά σαν αυτή στο Κόσοβο. Πρέπει να αποσκοπεί στον εξαναγκασμό του καθεστώτος Άσαντ να τα παρατήσει», δηλαδή να εγκαταλείψει την εξουσία.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, απαντώντας το βράδυ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, είπε επίσης ότι «αν ληφθούν υπόψη οι δηλώσεις Κέρι, η επιχείρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν από τη σύνοδο της G20», η οποία πρόκειται να γίνει στις 5-6 Σεπτεμβρίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου είχε δηλώσει πως οι πληροφορίες που συνέλεξαν οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας δεν του αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία ότι το συριακό καθεστώς είναι υπεύθυνο για την επίθεση με χημικά όπλα την 21η Αυγούστου κοντά στην Δαμασκό.

Πηγή AΠE-MΠΕ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και οι πληροφοριες οι δικες μας λενε οτι τα κολλυβα τα εχετε στο ζωναρι .
    Οι προγονοι του γενιτσαρου Ερτογαν δεν τουπαν οτι οποιος σκαβει τον λακκο του αλλου , πεφτει ο ιδιος μεσα ;
    Δεν πειραζει , θα το βιωση ΟΣΟΝΟΥΠΩ και θα το μαθει στα τελευταια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]