Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανός Υφ. Εξ: «Είμαστε χώρα πρότυπο. Προσφέρουμε σεμινάρια δημοκρατίας στην Ελλάδα»


Ο Αλβανός Υφυπουργός Εξωτερικών, Κρεσνίκ Τσολάκου, απαντάει στις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου του, κ. Δημήτρη Κούρκουλα, που χαρακτήρισε απαράδεκτα τα γεγονότα στην Πρεμετή κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας .


«Η Αλβανία μπορεί να δώσει μαθήματα δημοκρατίας στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες της ΕΕ στον τομέα της συνύπαρξης και της θρησκευτικής αρμονίας»

Στη δήλωσή του προς τα ΜΜΕ της χώρας του ο Αλβανός Υφυπουργός εξωτερικών αναφέρει:


«Αβάσιμη η αξίωση του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών ότι η Αλβανία πρέπει να μάθει να σέβεται τις θρησκευτικές κοινότητες. Οι Αλβανοί και η Αλβανία σέβονται τα άτομα και τις καταστάσεις, έχουν πρότυπο μοντέλο θρησκευτικής αρμονίας και ανοχής... Από αυτή την άποψη, η Αλβανία μπορεί να δώσει διαλέξεις θρησκευτικής αρμονίας και συνύπαρξης στις χώρες της ΕΕ και πρωτίστως στην Ελλάδα ... "




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι και εγω ειμαι η Βασιλισα Ελισαβετ .
    Μιλανε και οι κατσιαπλαδες .
    Και οι Ελληνες ειδικα , ξερουν απο πρωτο χερι , τι εστι αλβανο .Αλλα και οπου πηγαν οι ρεμπελοι στην Ευρωπη , τους γνωρισαν και εκει .
    Γερμανια , Τουρκια και το ψευτοκρατος Αλβανια , εχουν ΜΟΝΟ ποινικο μητρωο και ΟΥΧΙ Ιστορια , οπως ολα τα Κρατη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]