Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομοτράπεζος με τουρκοπράκτορες Έλληνας δήμαρχος...

Περιχαρής ο γνωστός πλέον δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης Χατζηευαγγέλου όχι μόνο παρέστη, αλλά εκφώνησε και λόγο στην νεοθωμανική τουρκοεκδήλωση του δήμου Μπαϊράμπασα έξω από την Ξάνθη!
 
Σας αναφέραμε σε προηγούμενή μας ανάρτηση για την τελετή (με το δείπνο ιφτάρ και όλα τα συμπαρομαρτούντα) που διοργάνωσε το «Καραβάνι της Αφθονίας» του δήμου Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης στην Ηλιόπετρα Ξάνθης. Ήταν η δεύτερη από τις συνολικά τρεις – και όχι βέβαια η πιο προκλητική (αφού τα πιο…σπουδαία τα είχαμε στη Ραγάδα με τις βρωμιές που εξέμεσε το στόμα-απόπατος των Ερέν, Αϊντινέρ και Μουεζίνογλου), σε αυτήν όμως είχαμε και «χριστιανική» παρουσία. Ο λόγος για τον πολύ καλό μας…φίλο (καθότι επανειλημμένα απασχολεί με τα τουρκο-καμώματά του το «Προξενείο-Στοπ») δήμαρχο Τοπείρου Ξάνθης Στέλιο Χατζηευαγγέλου, ο οποίος όχι μόνο παρέστη, συγκάθησε και συνέφαγε με πρόξενο, ψευδομουφτή Ξάνθης κι όλο το λοιπό κακό συναπάντημα, αλλά έβγαλε και λόγο υπέρ της…φιλίας των λαών και του σπουδαίου έργου που επιτελεί το Καραβάνι της Αφθονίας!

Και όχι φυσικά ότι ο αξιότιμος κυρ-δήμαρχος δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι το Καραβάνι και ποιοι οι σκοποί του, έτσι; Ότι δηλαδή στην πραγματικότητα είναι ένα μέσο ομογενοποίησης των μουσουλμάνων των Βαλκανίων, με την προβολή του κοινού οθωμανικού παρελθόντος και της ισχύος της Τουρκίας, με στόχο φυσικά ένα επίσης κοινό νεοθωμανικό μέλλον. Το είδε άλλωστε το (σχετικό με το Καραβάνι) βίντεο που προβαλλόταν σε γιγαντο-οθόνη την ώρα που άρχιζε το φαγητό. Και το είδε και άκουσε όσα αναφέρονταν εκεί (τα μετέφραζε άλλωστε για χάρη του ο μεταφραστής του προξενείου). Οπότε άκουσε και τη φράση «Πάμε εκεί που πότισαν τα άλογα τους οι επιδρομείς μας, πάμε στους τάφους των αγίων μας», που αναφερόταν στο βίντεο! Αυτό ακριβώς είναι το Καραβάνι της Αφθονίας. Αλλά ποιος θα συγκινηθεί; Κάποιος που εκλέγεται χάρη στη στήριξη των προξενικών κύκλων και που ξέρει ότι πλησιάζουν και πάλι οι εκλογές; Φανταστείτε λοιπόν τι τουρκοξεσάλωμα θα δούμε εκ μέρους του τους επόμενους μήνες!

Στις φωτογραφίες που σας δείχνουμε βλέπετε τον λεγάμενο, με το μαύρο μπλουζάκι,στην πρώτη σειρά των επισήμων (παρέα με πρόξενο Σενέρ και βουλευτή Χατζηοσμάν στην 1η και ενώ ανταλλάσσει χειραψία με τον αντιπρόεδρο του τουρκοφασιστικού DEB Αχμέτογλου στη 2η). Επειδή ωστόσο οι φωτογραφίες δεν είναι πάντα αρκετές, δείτε στη συνέχεια και ένα πολύ εύγλωττο βίντεο που μοντάραμε (από την κάμερα του Μ.Κ.), στο οποίο περιέχονται οι σκηνές με την έλευσή του προκομμένου τουρκοδημάρχου στον χώρο της εκδήλωσης, τη χειραψία του με ψευδομουφτή Μέτε και πρόξενο Σενέρ και ακολούθως βέβαια την ομιλία του. Και εντάξει, τα ελληνικά του, όπως θα διαπιστώσετε, μπορεί να είναι λίγο καλύτερα από του… Χατζηοσμάν, αλλά παραβλέψτε το. Επικεντρωθείτε στην ουσία (αν τη βρείτε φυσικά)…

ΥΓ. Και επί της ευκαιρίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα πρωτοπαλίκαρα του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (βουλευτή Ξάνθης με ΣΥΡΙΖΑ) και Αχμέτ Ιλχάν (πολιτευτή ΔΗΜΑΡ Ροδόπης) για τη συχνή δωρεάν διαφήμιση που κάνουν στο «Προξενείο-Στοπ», αναρτώντας στο facebook η στο twitter δημοσιεύματά μας (όπως εκείνο το παλιότερο πάλι για τον δήμαρχο Τοπείρου ή το πολύ πρόσφατο για τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης). Είναι δεδομένο ότι η διάχυση των απόψεών μας σε ένα ηλεκτρονικό χώρο που βρίθει από – ελληνόφωνους και τουρκόφωνους – λακέδες, χαφιέδες και ρουφιανίσκους της Άγκυρας (σαν κι αυτούς που μπαίνουν με μουσουλμανικά ψευδώνυμα και σχολιάζουν), μας συγκινεί ιδιαιτέρως! Ελπίζουμε λοιπόν να δούμε αναδημοσιευμένη και την παρούσα μας ανάρτηση. 
Για μια φορά ακόμη, ένα ολόθερμο «teşekkür ederim»!


Σχόλιο ιστολογίου: Δεν φταίει ο Δήμαρχος Τοπείρου, αλλά εκείνοι οι Έλληνες που τον ψηφίζουν, αγνοώντας (ηθελημένα ή άθελά τους) πως αυτός ο πολιτικός τους εκπροσωπεί... ιδιαίτερα μάλιστα, όταν εύχεται στους τουρκοπράκτορες "όλες οι προσδοκίες σας να ικανοποιηθούν"! Γιατί, δεν μπορεί να μην γνωρίζει ο έλληνας δήμαρχος πως οι τουρκοπράκτορες επιθυμούν να κάνουν τουρκική την Ελληνική Θράκη... Μήπως το υπουργείο Εσωτερικών θα έπρεπε να παρέμβει, επιτέλους, για να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη εθνικά συμπεριφορά;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η επίσημη γλώσσα του Κράτους είναι η Ελληνική, δυστυχώς για εμάς ο «κύριος Δήμαρχος»» αυτό το έχει ξεχάσει. Εντύπωση προκαλεί όμως και το γεγονός ότι κανείς από τους Πολιτικούς του Προϊσταμένους δεν τον επαναφέρει στην τάξη.
    Τελικά μάλλον χάθηκαν οι Πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]