Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Βοσνία ως εφαλτήριο για την εφαρμογή του σχεδίου «Ευρώπη 3000»

Στα μέσα Αυγούστου του 2003, ριζοσπάστες ισλαμιστές ηγέτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια τρομοκρατική υποδομή στα Βαλκάνια, ώστε να μεταφέρουν τον πόλεμο της τρομοκρατίας στην Ευρώπη, τη Ρωσία, το Ισραήλ, και - αργότερα - στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κυρίως υπεύθυνος για τη δημιουργία αυτής της βάσης δεδομένων ορίστηκε ο Σαχίντ Εμίρ Μουζά Αζί - ένας βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν, στενά συνδεδεμένος με τους Ταλιμπάν και την Αλ Κάιντα. 'Εμπειρος μαχητής ο ίδιος και υπεύθυνος για στρατολόγηση στελεχών με «λευκή ευρωπαϊκή εμφάνιση».

Η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, η πΓΔΜ, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο, πρέπει να γίνoυν μακροπρόθεσμα ένα ενιαίο ισλαμικό κράτος. Αυτή είναι η πρώτη φάση κατάκτησης της Ευρώπης, σύμφωνα με το σχέδιο «Ευρώπη 3000». Σύμφωνα με αυτή τη βασική σύλληψη των ισλαμιστών, η Ευρώπη πρέπει να γίνει μια μουσουλμανική επικράτεια (από τα Ουράλια μέχρι τη Μ. Βρετανία). Η διαδικασία εφαρμογής του σχεδίου είναι διαιρεμένη σε στάδια και βασίζεται σε μια τακτική «βίας και μίσους». Στις παρυφές της πλεονότητας των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, θα δημιουργηθούν τεράστιοι μουσουλμανικοί θύλακες. Ο κύριος στόχος είναι ένταξη των θυλάκων αυτών σε ένα ενιαίο μουσουλμανικό κέντρο, στο εγγύς μέλλον .

Το δεύτερο μέρος αυτού του σχεδίου είναι το - «Καύκασος​​ 2000». Το ΝΑΤΟ θα επεκταθεί προς τα ανατολικά και θα αναλάβει τον έλεγχο της Κασπίας Θάλασσας. Το σχέδιο θα τεθεί υπό την πλήρη στρατιωτική και πολιτική επιρροή της Τουρκίας. Κοντά στη Ρωσία και την Κίνα θα δημιουργηθεί μια «πράσινη ζώνη» και η σχέση της με την Ευρώπη θα ελέγχεται από την Κωνσταντινούπολη.
Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε να αρχίσει η εκπαίδευση τρομοκρατών με σλαβική εμφάνιση - Βοσνίων και Αλβανών. Οι μαχητές αυτοί μπορούν, χωρίς ιδιάιτερο πρόβλημα, να διασκορπιστούν σε όλο τον κόσμο, χωρίς να κινήσουν τις υποψίες της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας. Τους ονομάζουν «λευκούς διαβόλους». Είναι θαυμάσια εκπαιδευμένοι και έτοιμοι για τζιχάντ σε όλη την Ευρώπη και στη Ρωσία.

Για την ώρα όμως αυτές οι «ειδικές δυνάμεις με σλαβικά πρόσωπα» βρίσκονται εν υπνώσει. Είναι όλοι έτοιμοι για αυτοκτονία, έτοιμοι για μαρτυρικό θάνατο στο όνομα του Κορανίου. Ο πυρήνας των νέων στελεχών αποτελείται από βόσνιους μουσουλμάνους, καθώς και νεοσύλλεκτους από την Τσετσενία και τον Καύκασο.

Μέχρι σήμερα, στη Βοσνία υπό «κλειστό καθεστώς» δραστηριοποιούνται τυπικά απαγορευμένες ανθρωπιστικές οργανώσεις που βρίσκονται στη μαύρη λίστα των τρομοκρατικών ομάδων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές είναι το «Ιδανικό μέλλον της Βοσνίας», το Ταμείο «Αλ Χαραμαϊν », το «Ταμείο Φιλανθρωπίας Αλ Νασχάμπ Αλ Ακτσά », το «Τζεμιάτ αλ Φουρκάν» και το «Ταΐμπάχ αλ Φουρκάν». Οι τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας κλείνουν τα μάτια στο φαινόμενο. Και οι διάφορες «ανθρωπιστικές οργανώσεις»- με ισλαμικά χρήματα - πολλαπλασιάζονται. Στους λογαριασμούς τους εισρέουν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Επαρκούν απόλυτα και για μισθούς και για στρατολόγηση οπαδών και για τη δημιουργία κέντρων - θρησκευτικών και στρατιωτικών. Επιπλέον, οι πόροι δαπανώνται σε επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και αγορές όπλων για τα καυτά σημεία. Στην κεντρική Βοσνία, σε καθεστώς παρανομίας, λειτουργεί ένα δίκτυο στρατοπέδων, όπου η μουσουλμανική νεολαία περνά μια θρησκευτική και ανατρεπτική προετοιμασία, τρίμηνης διάρκειας.

Εκπαιδευμένοι τρομοκράτες διακινούνται μέσω των συνόρων μέσα από ταξιδιωτικά γραφεία και «ανθρωπιστικές οργανώσεις». Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές που έχουν εκπαιδευτεί στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, έχουν έδρα στον Καύκασο, στο Αφγανιστάν, ή νομιμοποιούνται στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]