Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοντά στη νομιμοποίηση 150.000 λαθρομετανάστες!

Αποφασισμένος να προχωρήσει στη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 150.000 μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα πάνω από 10 χρόνια, έχουν κάνει οικογένεια και έχουν παιδιά, είναι ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ήδη το θέμα το έχει συζητήσει με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και έχει ενημερώσει το Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, οι μετανάστες που έχουν υποβάλει από χρόνια τα χαρτιά τους στην αρμόδια αρχή, έχουν ελεγχθεί και απομένει το τελικό στάδιο νομιμοποίησής τους ανέρχονται σε 152.409. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, αναλυτικά κατά έτος οι μετανάστες που έχουν όλες τις προϋποθέσεις νομιμοποίησης είναι:

8.945 το 2006,
5.590 το 2007,
6.664 το 2008,
5.217 το 2009,
16.810 το 2010,
18.445 το 2011,
60.120 το 2012 και
30.618 το 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έχει σημαία τις θέσεις του αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το μεταναστευτικό.

Πηγή "To Παρόν"

Σχόλιο ιστολογίου: Η αλλαγή πληθυσμού της χώρας επιταχύνεται. Αυτή η εξέλιξη όχι μόνο προδίδει τις διαθέσεις της πολιτικής αλητείας που βρίσκεται στην εξουσία, αλλά είναι δυνατόν να πυροδοτήσει και μη ελεγχόμενες αντιδράσεις των γηγενών Ελλήνων...


-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δυστυχώς, το άρθρο είναι ασαφές και κακογραμμένο, κάτι που τελευταία με λύπη μου παρατηρώ να συμβαίνει συχνά στο άλλοτε σοβαρό "Παρόν".

    Στον τίλο μιλά για ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ενώ στο κείμενο για απονομή ιθαγενείας, κάτι που ασφαλώς δεν είναι το ίδιο. Η "νομιμοποίηση" γίνεται με απλή παραχώρηση αδείας παραμονής και εργασίας (πράσινη κάρτα) και δεν έχει σχέση με την πολιτογράφηση.

    Έπειτα, τι εννοεί ο αρθρογράφος με το "θέσεις του αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το μεταναστευτικό"; Ποιες είναι οι θέσεις αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσα πιο πολλά υπογράψουν τόσα πιο πολλά χαρτιά για τον κωλο τους θα έχουν στα μπούτρουμια , όσοι φυσικα προλάβουν να πανε .
    Ακου ιθαγένεια τα σουργελα .
    Δηλαδή οι πρόγονοι μας που θυσιάστηκαν για να έχουμε ΕΜΕΊΣ και μόνο εμείς μερίδιο τούτης της Αγίας Πατριδος , θα την μοιραστουμε με οτι ναναι !
    Κούνια που τους κουναγε και δεν τους τουμπερνε ....
    Οπως ο σαμαρας και οι άλλες συμμορίες ειναι παράνομα στην εξουσία , έτσι παράνομα ειναι και τα βαρβαρα που μάζεψαν .
    Απλά πράγματα .
    Η Πατριδα μόλις ξεφορτωθεί τους τύπους με τα τόξα , θα ανασάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]