Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

110 πιλότοι παραιτήθηκαν από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία!

Γράφει ο Μανώλης Κωστίδης

Σοκ στην Πολεμική Αεροποριία της Τουρκίας καθώς ο Υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας επιβεβαίωσε τις μαζικές παραιτήσεις των τούρκων πιλότων από το Σώμα.
Σύμφωνα με τον Γιλμάζ 110 τούρκοι πιλότοι παραιτήθηκαν από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2013.

«63 απ’αυτούς ήταν πιλότοι μαχητικών και οι υπόλοιποι άλλων αεροσκαφών. Ολοι τους υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους για να αποχωρήσου από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο τούρκος Υπουργός Άμυνας.

Ο Γιλμάζ υποχθεώθηκε να απαντήσει στο ερώτημα μετά από επερώτηση του αντιπροέδρου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Ουμούτ Οράν ο οποίος είχε ζητήσει αναλυτικά στοιχεία για τις πληροφορίες των παραιτήσεων των τούρκων πιλότων.

Οι πληροφορίες περι παραιτήσεων 110 πολότων υπήρχαν από τον Φεβρουάριο όμως η κυβέρνηση και το Γενικό Επιτελείο απέφευγαν να απαντήσουν.
Οι παραιτήσεις θεωρείται πως είναι η αντίδραση των πιλότων στις συλλήψεις των συναδέλφων τους με τις κατηγορίες συμμετοχής τους σε παρακρατικές οργανώσεις όπως η Εργκενεκόν κτλ.

Σύμφωνα με την Αξιωματική αντιπολίτευση αυτές οι παραιτήσει ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα για το αξιόμαχο της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας καθώς αντιστοιχούν στο 15% των αξιωματικών της Αεροπορίας!

Πηγή OnAlert


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Stin tourkia exei vouixei o topos gia ta gkomenilikia erdogan me thn upourgo tou Fatma Şahin, giati ta ellinika sait de ton xemprostiazoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]