Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την Τουρκία;

Τελευταία προειδοποίηση – τελεσίγραφο προς την Τουρκία εξέδωσε πριν από λίγο το PKK.
“Προειδοποιούμε για τελευταία φορά: Εάν η Τουρκική κυβέρνηση δεν προβεί άμεσα σε στέρεα βήματα στην κατεύθυνση που τέθηκε από τον λαό μας, θα διακόψουμε την ανακωχή και αποκλειστικά υπεύθυνη για ότι θα ακολουθήσει θα είναι η Τουρκική κυβέρνηση”
Το τελεσίγραφο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες ελεγχόμενες από το PKK, την στιγμή που όλοι πίστευαν ότι η Τουρκία είχε κλείσει τους λογαριασμούς της μέσω της ειρηνευτικής διαδικασίας.

Θεωρούμε δεδομένο πως αυτή η κίνηση του ΡΚΚ σχετίζεται άμεσα με τον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ των Κούρδων υπερασπιστών και των ισλαμοφασιστών που επιχειρούν να μπουν στην Συρία μέσω Τουρκίας. 

Μετά το κλειδωμα των συνόρων με το Λίβανο με κοινές επιχειρήσεις Συριακού – Λιβανέζικου στρατού, όλη η πίεση έχει μεταφερθεί στις Κούρδικες περιοχές που αντιστέκονται σθεναρα.
Αναγνωρίζουν όμως την συνεχιζόμενη υποστήριξη της Τουρκίας στους σφαγείς.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]