Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπάρχει ελπίδα;

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Για όσο διάστημα υπάρχει ελληνισμός σε αυτόν τον κόσμο, θα υπάρχει ελπίδα, γιατί πάντα θα κινδυνεύουν οι εξουσίες απ’ αυτόν. Ο ελληνισμός στα όρια πάντα βρίσκει δυνάμεις να παράγει τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να σωθεί ...Να σωθεί όχι μόνον ο ίδιος, αλλά και οι υπόλοιποι λαοί. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναγκαστεί να δώσει τη μάχη της επιβίωσης. Επιβίωσε, όταν έπεφταν πάνω του τα "στίφη" των βαρβάρων και θυσιαζόταν χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε έναν μάρτυρα για να κοινοποιήσει στους λαούς την αυτοθυσία του. Τώρα, που ο κόσμος είναι μικρός και ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα, για τους Έλληνες είναι μια ευκαιρία για "πάρτι" ...Μια ευκαιρία, για να δείξουν ότι τα χρόνια που πέρασαν δεν τους άλλαξαν ...Για να δείξουν ότι δεν διαφέρουν στο "μέταλλο" από τους προγόνους τους.

...Υπάρχει λοιπόν ελπίδα. Η Προτεσταντική Νέα Τάξη δεν έχει τις αντοχές εκείνες, οι οποίες θα την έκαναν άτρωτο αντίπαλο ...Θέμα "μηχανικής" είναι. Με ιμιτασιόν υλικά δεν πας μακριά. Πάνω από δύο χιλιετίες άντεξαν οι αυτοκρατορίες των Ρωμιών και έπρεπε να "καεί" ο κόσμος, για να βγουν από τη διαχείριση με δόλο και βία. Η σημερινή αυτοκρατορία των προτεσταντών και των Εβραίων είναι ψεύτικη ...Περισσότερο με τέντα γύφτων μοιάζει παρά με λιθόκτιστο κάστρο. Στήθηκε σε ελάχιστο χρόνο, σαν να ήθελαν να προλάβουν ένα "πανηγύρι" για μια κονόμα και αδιαφόρησαν για το μέλλον ...Το μέλλον όχι το δικό τους, το οποίο δεν φαινόταν ιδιαίτερα λαμπρό αλλά το μέλλον του ίδιου του ιμπεριαλισμού. Τον ιμπεριαλισμό στο σύνολό του απειλούν να γκρεμίσουν με την ηλιθιότητά τους. Αυτοκρατορία, η οποία "χτίστηκε" το 1945, δεν είναι δυνατόν να απειλείται με γενική κατάρρευση το 2013 ...Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ζήσουν περισσότερο απ’ αυτήν.

Λογικό είναι αυτό. Όλα τα "υλικά" της ήταν στο "περίπου" αυτά που χρειάζονταν. Από τους "αποίμαντους" Προτεστάντες, οι οποίοι έκαναν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι χωρίς συντονισμό, μέχρι τους σιωνιστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να "πουλήσουν" ακόμα και τις "πολεμίστρες" του "κάστρου", προκειμένου να κονομήσουν, όλα είναι λάθος ...Λάθος "υλικά" σε έναν σχεδιασμό τόσο "προχωρημένο", που είναι αμφίβολο ότι θα τον άντεχε ακόμα και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στα καλύτερά της ...Όλα Ιμιτασιόν σε ένα σχέδιο γεμάτο "φαντασία" ...Ιμιτασιόν κατακτητές οι Αμερικανοί Προτεστάντες και ιμιτασιόν "Ρωμιοί" οι Εβραίοι.

Οι Προτεστάντες των ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ κατακτητές. Δεν δικαιούνται να ονομάζονται κατακτητές ...Καταπατητές, μπορεί ...Διαφθορείς, μπορεί ...Έμποροι, μπορεί ...Κατακτητές, όμως, όχι ...Οι κατακτητές δίνουν μάχες. Δύσκολες μάχες σώμα με σώμα. Οι Προτεστάντες, όταν επιτέθηκαν στους Ινδιάνους αντιπάλους τους, ήταν μια ολόκληρη τεχνολογική "εποχή" μπροστά από τους αντιπάλους τους. Είχαν πυροβόλα όπλα όταν οι αντίπαλοί τους ήταν οπλισμένοι με ...σκληρά "χόρτα" ...Σκοποβολή "έπαιζαν" με τους Ινδιάνους απέναντί τους. Μοιράζονταν μεταξύ τους φέουδα με το μάτι, χωρίς να τους απασχολεί ποιοι ήταν μέσα. Πιο γελοία κατάκτηση από αυτήν της Βόρειας Αμερικής δεν πρέπει να υπήρξε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν Λούνα Πάρκ στον κόσμο με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην σκόπευση. Για να μην προκαλέσουν με τα εγκλήματά τους τη γενική κατακραυγή του κόσμου, στο τέλος αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα "ρωμαϊκά" κόλπα των κατακτητών και να περιοριστούν στην πεζή πραγματικότητα ...Αναγκάστηκαν να φορέσουν τις "πανοπλίες" των εμπόρων και να "ξεγελάσουν" τους Ινδιάνους. Αντί να τους σκοτώνουν εξ’ αποστάσεως, τους έκαναν αλκοολικούς ...Τους έδωσαν και καθρεφτάκια και μετά τους ζητούσαν να τους ξεπληρώσουν με χρήματα που δεν είχαν. Έτσι απέκτησαν την "πατρίδα" τους ...Με διεφθαρμένους και μεθυσμένους Ινδιάνους δημιούργησαν χρέη και αυτά εισέπραξαν στο τέλος με "κατασχέσεις" σαν ήπια "κατάκτηση".

Αυτό όμως είναι καθοριστικό για την ψυχοσύνθεση τους σαν κατακτητές. Όταν κάποιος δεν έχει πολεμήσει για την πατρίδα του, δεν γνωρίζει πότε να σταματήσει όταν πιέζει τις πατρίδες των άλλων ...Δεν γνωρίζει πώς αντιδρά κάποιος, ο οποίος έχει χύσει το αίμα του για την πατρίδα του. Η αφέλεια των αμερικανικών τακτικών —στην επιβολή της σημερινής Νέας Τάξης— σε αυτήν την ιδιομορφία έχουν τη "ρίζα" τους. Επειδή τούς "έπιασε" το κόλπο με τους Ινδιάνους, νομίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι και οι λαοί είναι λίγο-πολύ όμοιοί τους. Επειδή με "καθρεφτάκια", αλκοόλ και ψευδοχρέη "αγόρασαν" επιτυχώς την πατρίδα τους, νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό και στους υπόλοιπους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή κρίση χρέους είναι σαν την "κρίση" χρέους, την οποία γνώρισαν οι Ινδιάνοι, όταν μια μέρα "ξύπνησαν" μεθυσμένοι και με "καθρεφτάκια" γύρω τους. Όπως σήμερα κάποιοι "δανειστές", σε συνεργασία με κάποιους διεφθαρμένους ηγέτες, προσπαθούν να πανικοβάλουν τους λαούς, έτσι έκαναν οι Προτεστάντες και με τους Ινδιάνους ...Εκβίαζαν τους μεθυσμένους και αυτοί τρομοκρατούσαν τους υπόλοιπους ...Για να μην χάσουν οι μεθυσμένοι το Ουίσκι, έχασαν οι υπόλοιποι την πατρίδα τους.
Το ακόμα χειρότερο με τους Προτεστάντες είναι ότι με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι δεν εκτιμάνε τον ίδιο τον άνθρωπο. Πιο σκληροί ιμπεριαλιστές υπήρξαν αναμφισβήτητα από τους Προτεστάντες ...Ιμπεριαλιστές, οι οποίοι σκότωσαν, ακρωτηρίασαν και σακάτεψαν άπειρους ανθρώπους, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Δεν είναι λοιπόν η σκληρότητα, η οποία καθιστά τους Προτεστάντες μοναδικούς. Αυτό, το οποίο τους καθιστά μοναδικούς είναι άλλο. Κινούμενοι στα "απώτατα" όρια του χριστιανισμού —και κοντά σ' αυτά της αθεΐας— έχουν μια ιδιόμορφη άποψη όχι μόνον περί κόσμου, αλλά και περί ανθρώπου. Επηρεασμένοι τα μέγιστα από τη θεωρία του Δαρβίνου, δείχνουν να "εκτιμούν" μόνον τους εαυτούς τους και ταυτόχρονα να "υποτιμούν" όλους τους υπόλοιπους.

Πολλοί μίλησαν για επικείμενο πόλεμο πολιτισμών. Ο σιωνιστής Χάντιγκτον είχε προβλέψει μάλιστα σύγκρουση πολιτισμών ...Αυτό το θεωρούμε λάθος. Εδώ δεν πρόκειται περί σύγκρουσης πολιτισμών. Δεν πρόκειται περί σύγκρουσης ανθρώπινων πολιτισμών, οι οποίοι πρεσβεύουν διαφορετικά πράγματα. Δεν πρόκειται περί σύγκρουσης ανθρώπινων θρησκειών ή ιδεολογιών ή απόψεων, που διαχωρίζουν τους ανθρώπους "κάθετα" μεταξύ τους. Εδώ πρόκειται περί μιας κατάστασης τελείως διαφορετικής και εξαιρετικά πιο άσχημης. Εδώ πρόκειται περί πολέμου μεταξύ διαφορετικών "ειδών". Πρόκειται περί πολέμου μεταξύ διαφορετικών ανθρωπίνων "ειδών" ...Πολέμου μεταξύ ανθρώπων διαχωρισμένων στο "οριζόντιο" επίπεδο. Σαν να λέμε: πόλεμο μεταξύ του "κατώτερου" Homo erectus και του "ανώτερου" Homo sapiens ...Πόλεμο επικράτησης για τον ισχυρότερο και πόλεμο επιβίωσης για τον αδύναμο.

...Μιλάμε για πόλεμο του "ανώτερου" Homo Protestant και του "κατώτερου" Homo Normal ...Μιλάμε για τον πόλεμο των ρατσιστών εναντίον όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως θρησκειών ή ιδεολογιών ή φυλετικών χαρακτηριστικών. Οι πάντες θεωρούνται "κατώτεροι" και οι πάντες βρίσκονται στο στόχαστρό τους. Οι Προτεστάντες δεν στοχεύουν δηλαδή κάποια συγκεκριμένη θρησκεία ή δόγμα ή ιδεολογία ...Στοχεύουν τους πάντες. Από την Νέα Υόρκη ξεκινάει αυτός ο πόλεμος ...Από τη "Ρώμη" των Προτεσταντών ...Από την πόλη των Excelsior ...Από την πόλη των "Ανωτέρων" ...Η πόλη των "Ανωτέρων" επιτίθεται σε ολόκληρο τον Πλανήτη.

Με επικεφαλής τους Προτεστάντες οι τοπικοί Γενίτσαροι των Κολεγίων παραδίδουν το ένα κράτος μετά το άλλο στα εξοντωτικά Μνημόνιά τους. Μέσα στον νεοϋρκέζικο "στάβλο" των Ηνωμένων Εθνών έχουν εγκλωβίσει όλα τα κράτη και τους επιτίθενται ασυστόλως. Το νεοϋρκέζικο ΔΝΤ ή η νεοϋρκέζικη Παγκόσμια Τράπεζα αποτελούν τις σύγχρονες "στρατιές" ενός ύπουλου και εξαιρετικά επικίνδυνου πολέμου. Αυτός είναι ένας πόλεμος πιο σκληρός και απάνθρωπος ακόμα και από τον στρατιωτικού τύπου πόλεμο. Είναι πιο σκληρός ο πόλεμος εκείνος, στον οποίο οι άνθρωποι αυτοκτονούν από την αδυναμία να αντέξουν τη ζωή, από έναν συμβατικό πόλεμο, στον οποίο τουλάχιστον οι άνθρωποι κρύβονται για να σώσουν τις ζωές τους.

Τέτοιον πόλεμο έχουν εξαπολύσει οι Προτεστάντες εναντίον της "κατώτερης" ανθρωπότητας ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν όλες τις θεωρίες περί ανώτερων ανθρωπίνων "ειδών", σήμερα επιτίθενται μαζικά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν ότι μόνον αυτοί δικαιούνται να είναι ιδιοκτήτες του Πλανήτη, έχουν αποφασίσει να τον στερήσουν από όλους τους υπόλοιπους ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σήμερα προσπαθούν να μετατρέψουν τον Πλανήτη σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαών ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι μετέτρεψαν ανθρώπους σε πειραματόζωα, για να δοκιμάσουν νέα φάρμακα ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν αρρώστιες, για να πουλήσουν φάρμακα, τα οποία δεν είχαν χρηστική αξία.

Αυτός είναι ο τελευταίος παγκόσμιος πόλεμος των Προτεσταντών. Με τα "όπλα" των δανείων και τις "μπότες" των παγκόσμιων τραπεζικών ιδρυμάτων χτυπάνε τους πάντες, είτε σε συλλογικό είτε σε ατομικό επίπεδο. Από εκεί ξεκινάει μια συμπεριφορά, η οποία τους κάνει αντιπαθείς στους πάντες. Θεωρούν πως, σαν "ανώτεροι" οι ίδιοι, μπορούν —ή δικαιολογούνται τέλος πάντων— να κάνουν αυτά, τα οποία απαγορεύονται σε όλους τους άλλους ...Όταν οι άλλοι διαφθείρουν, είναι ανήθικοι και απατεώνες ...Όταν διαφθείρουν οι Προτεστάντες, είναι δαιμόνιοι μάνατζερ, που ξέρουν να ελίσσονται ...Όταν οι άλλοι διαφθείρονται, είναι βρομεροί υπάνθρωποι ...Όταν διαφθείρονται οι Προτεστάντες, είναι ικανοί υπεράνθρωποι, που δικαιούνται τα δώρα της ευγνωμοσύνης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, που τους μισούν, το κάνουν, γιατί είναι υποκριτές. Ακριβώς, γιατί συχνά-πυκνά πιάνονται να κάνουν αυτά, τα οποία υποκριτικά απαγορεύουν να κάνουν οι άλλοι. Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς σημαίνει προτεστάντης, δεν έχει παρά να δει τον Τόμσεν ...Αυτόν, ο οποίος έχει αναλάβει να "σωφρονίσει" τους διεφθαρμένους Έλληνες. Μόνον στο χυδαίο βλέμμα του να εστιάσει κάποιος, καταλαβαίνει με ποιον έχει να κάνει. Ο άνθρωπος είναι γνήσιος προτεστάντης ...Αισθάνεται "γνήσια" ανώτερος από τους κοινούς ανθρώπους.

Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ο οποίος διεκδικεί και κερδίζει για τον εαυτό —ως εργαζόμενος— μισθό χιλιάδων ευρώ μηνιαίως, να βγαίνει και —σαν νέος "Ιησουίτης" της οικονομίας— να ισχυρίζεται πως ένας λαός ολόκληρος δεν πρέπει να πληρώνεται μισθό πάνω από 350 ευρώ. Αυτό μπορεί να το πει μόνον κάποιος, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του "ανώτερο" από τους άλλους. Εδώ ακριβώς αποκαλύπτεται η νοοτροπία του. Θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν και "δικαιούνται" να ζήσουν με 350 ευρώ, αλλά ο ίδιος —και φυσικά κάποιοι όμοιοί του— δεν είναι ανάμεσα σ' αυτούς ...Μάλιστα ομαδοποιεί τους ανθρώπους με ειδικά κριτήρια καταγωγής. Θεωρεί, για παράδειγμα, ότι δεν είναι δυνατόν να παίρνουν οι Έλληνες μεγαλύτερη σύνταξη από τους Γερμανούς ή τους Δανούς ή ακόμα και τους Λιθουανούς.

Προφανώς αυτός και οι όμοιοί του Γερμανοί ή Δανοί ή Αμερικανοί έχουν "ανώτερες" ανάγκες σαν "ανώτερα" όντα και γι' αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τους καλύψει ένας κοινός ανθρώπινος μισθός. Μιλάνε για τους ανθρώπους όπως μιλάνε οι φαρμαδόροι για τα ζώα τους, που πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους —και χωρίς να ρωτήσουν τα ίδια— για τις ποσότητες της τροφής που "πρέπει" να καταναλώνουν. Μιλάνε για τους ανθρώπους και νομίζεις ότι μιλάνε για ένα "είδος", το οποίο δεν τους αφορά και μάλλον τους ανταγωνίζεται, εφόσον διεκδικεί απ’ αυτά που οι ίδιοι έκριναν ότι τους ανήκουν. Τους ρατσιστές δεν τους καταλαβαίνουμε από τις στολές και τις σβάστικες ...Τους καταλαβαίνουμε από το πώς αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Δεν μπορεί ένας Τόμσεν, που είναι γνωστό ότι διαπραγματεύτηκε σκληρά για τα αφορολόγητα προνόμιά του, να βγαίνει και να προσπαθεί να εξευτελίσει έναν ολόκληρο λαό με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Υψηλόμισθος φοροφυγάς είναι αυτός, ο οποίος "μαλώνει" καθημερινά τους φτωχούς Έλληνες, που δίνουν μάχη για την επιβίωση. Θεωρεί τη φοροδιαφυγή ανήθικη και για τον εαυτό του θεωρεί δίκαιη τη φοροαπαλλαγή ...Ο τύπος είναι πραγματικό ζώον ...Μπορεί να μαλώσει ένα ζευγαράκι, επειδή έχει το θράσος να κάνει σεξ πριν τον γάμο και ταυτόχρονα να ξεκουμπώνει το παντελόνι του, για να πάρει τη θέση τού νεαρού ...Τον Τόμσεν να σκέφτεται ο αναγνώστης και θα έχει πάντα μπροστά του ένα "μέτρο" της προτεσταντικής "ηθικής".

Το ίδιο ιμιτασιόν είναι και οι Εβραίοι "Ψευδορωμιοί". Οι Ρωμιοί σε όλη τους την ιστορική πορεία στηρίζονταν στον κόπο τους ...Στις θυσίες τους. Με άπειρο αίμα και πόνο απέκτησαν την αυτοκρατορία τους και από αυτήν τη μοίρα δεν εξαίρεσαν τα παιδιά τους. Με πόλεμο κέρδισαν την αυτοκρατορία τους οι Ρωμιοί και σε πόλεμο έβαζαν τα παιδιά τους ακόμα και στις περιόδους ειρήνης. Τα έβαζαν κι αυτά να κοπιάζουν εξίσου, ώστε να αναλάβουν τη διαχείριση. Τα βασάνιζαν, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι και να είναι αναντικατάστατοι. Βασάνιζαν τα παιδιά τους, για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Ρίσκαραν τις προσωπικές τους σχέσεις με τα παιδιά τους, προκειμένου να τα αναγκάσουν να θυσιαστούν για να "προκόψουν". Γιατί; ...Για να μην μπορεί κανένας να τους παρακάμψει, όσο κι αν το επιθυμεί ...Για να τους κάνουν "πιλότους", οι οποίοι δεν θα φοβούνται κανενός το "πιστόλι" μέσα στο "σκάφος" τους. Το να είναι δηλαδή κάποιος γιος σημαντικού Ρωμιού, ήταν περισσότερο βάρος παρά προνόμιο.

Οι Εβραίοι βρίσκονται στον "αντίποδα" αυτής της συμπεριφοράς. Έφτιαξαν μια αυτοκρατορία, η οποία μετά βίας θα ξεπεράσει τον μισό αιώνα ζωής και θα φύγουν από τη διαχείριση μόνοι τους και με τις κλωτσιές ...Ο απόλυτος ορισμός του "ιμιτασιόν". Όταν μπορούν, αποφεύγουν κάθε κόπο. Σπουδάζουν στα καλύτερα κολέγια του κόσμου, "σπρώχνονται" για τις υψηλότερες φιλοδοξίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και αυτοί "ζηλεύουν" τους προγόνους τους ...Τους προγόνους τους, οι οποίοι εντελώς ανέμελοι διακρίνονταν στα πορνεία και στα χαμαιτυπεία. Μίλησε πρόσφατα ο "ειρηνιστής" και "μεγιστάνας" Σόρος και μας αποκάλυψε ότι νοσταλγεί τα χρόνια που δήθεν οι Ναζί τον κυνηγούσαν μαζί με τον πατέρα του ...Ότι τους κυνηγούσαν δεν το αμφισβητούμε ...Πάντα κάποιος κυνηγάει τους Εβραίους ...Τα περί Ναζί αμφισβητούμε.

Τέτοιοι είναι πάνω-κάτω οι περισσότεροι σιωνιστές ...Απολαμβάνουν κάτι, όταν το κάνουν "παράνομα" ...Όταν δεν το δικαιούνται ...Όταν το αρπάζουν από κάποιον άλλον, ο οποίος το δικαιούνταν. Ο Σαρκοζί μπορεί να ήταν ευτυχισμένος ως Πρόεδρος, μόνο και μόνο γιατί θεωρούσε ότι στέρησε τη θέση του από κάποιον άλλον, ο οποίος τη δικαιούνταν. Σπουδάζουν στα όρια της αγραμματοσύνης, για να συγκαταλέγονται τυπικά στους μορφωμένους. Περιορίζονται στα μαθήματα της οικονομίας, της νομικής και της κοινωνιολογίας μόνο και μόνο για να έχουν ένα πτυχίο να βάλουν στην κορνίζα ...Όπως οι γύφτοι νομίζουν ότι τα ξέρουν ΟΛΑ, χωρίς να πάνε σχολείο, έτσι και οι Εβραίοι νομίζουν ότι δεν χρειάζονται ΤΙΠΟΤΕ άλλο πέρα από αυτά, τα οποία παίρνουν από το σπίτι τους.

Τα παιδιά των ισχυρών σιωνιστών στην κυριολεξία ζουν ως προνομιούχοι, που δεν τους αφορά τίποτε από όλα όσα αφορούν τους υπόλοιπους. Νομίζουν πως δεν χρειάζονται κανένα άλλο "προσόν" εκτός από αυτά, τα οποία μεταφέρονται από γενιά σε γενιά ως οικογενειακή τους παράδοση. Η οικογένειά τους είναι το μεγαλύτερο "σχολείο", γιατί απλούστατα είναι το ευκολότερο. Όλα τα άλλα τα κάνουν για τον κόσμο που τους παρακολουθεί. Νομίζουν ότι με λίγο κλάμα και μερικές δικαιολογίες μπορούν να καλύψουν τα πάντα. Γιατί να κοπιάζουν, όταν μπορούν να τα καταφέρουν άκοπα; Στη χειρότερη θα αποκαλέσουν ρατσιστή και αντισιωνιστή αυτόν που τους κρίνει και θα τελειώσει το πρόβλημά τους.

Στην "εξώπορτα" της γαλλικής Προεδρίας έφτασε ο Στρος Καν και τον έπιασαν να βιάζει μια καμαριέρα. Δεν πρόλαβε να την "ξεφορτωθεί" ως πρόβλημα και τον κατηγόρησαν για μαστροπεία ...Η απόλυτη απόδειξη ότι καμία εκπαίδευση δεν μπορεί να νικήσει την οικογενειακή "παράδοση" ...Ο άνθρωπος είναι γνήσιος Εβραίος.

Ακόμα κι αν το έκρυβε από το βιογραφικό του, θα καταλαβαίναμε όλοι από τη ζωή του πως είναι Εβραίος. Κανένας άλλος δεν θα "αποπατούσε" πάνω σε ένα τόσο πλούσιο "τραπέζι", το οποίο κάποιοι το έστησαν για λογαριασμό του με πολύ κόπο. Πιθανολογούμε πως το γεγονός ότι έχασε τη θέση του στο ΔΝΤ ή την ευκαιρία να γίνει Πρόεδρος της Γαλλίας, μπορεί και να μην τον πλήγωσε όσο θα νόμιζε κανείς ...Ο Στρος Καν είναι ...Θα μπορούσε να είναι ευτυχής, αν αποκτούσε ένα δικό του πορνείο. Μπορεί αυτήν τη δουλειά να ήθελε να κάνει από τα νιάτα του και απλά κάποιοι άλλοι τον "έσπρωχναν" σε λάθος κατεύθυνση ...Τον Στρος Καν να σκέφτεται κάποιος, όταν σκέφτεται τους σιωνιστές.
Αυτή η αυτοκρατορία έχει φτάσει σήμερα σε αδιέξοδο και η αγωνία της για την επιβίωσή της φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει την Ελλάδα ...Φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη "φωλιά" των Ρωμιών ...Φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει το "σημείο" εκείνο, το οποίο φοβάται ότι θα την καταστρέψει. Όπως κάποιος "καρδιοπαθής" πιάνει μονίμως την καρδιά του, κάθε φορά που αισθάνεται δυσφορία, έτσι και οι Προτεστάντες μαζί με τους Εβραίους Ψευδορωμιούς ασχολούνται με την Ελλάδα, κάθε φορά που αισθάνονται κίνδυνο. Νομίζουν πως, αν την ελέγχουν απόλυτα, θα απαλλαγούν ως δια μαγείας από όλα τα άλλα τα προβλήματά τους.

Με τα άγαρμπα χέρια τους "τρίβουν" ένα "λυχνάρι", το οποίο δεν πρέπει να το "τρίβεις" και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να το ξύνεις ή να το πιέζεις ...Το "τρίβουν", ενώ ξέρουν πως, όταν τα "τζίνι" βγαίνουν από το "λυχνάρι", πρώτα πλακώνουν στις μπουνιές και στις κλωτσιές αυτούς που παίζουν μ' αυτό και μετά εκτελούν τις ευχές των υπολοίπων ...Πρώτα έφαγαν τις "μπουνιές" τους οι Πέρσες και μετά είδε ο κόσμος τους Ρωμιούς. Τώρα κάποιοι ρισκάρουν να έχουν την τύχη των Περσών ...και αυτό δεν είναι καλό.

Γι' αυτόν τον λόγο λέμε πως δεν πρέπει ο άνθρωπος να χάνει την ελπίδα του. Αν οι "ανώτεροι" είναι σαν αυτούς τους τενεκέδες, οι οποίοι κυβερνάνε σήμερα τον κόσμο, το ανθρώπινο είδος δεν έχει να φοβάται τίποτα ...Σύντομα θα ξημερώσει για όλους μια τέλεια μέρα. Μπορεί να κάνουμε και έναν ζωολογικό κήπο με τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα των "ανωτέρων". Όποιος παριστάνει τον "φαρμαδόρο" ανθρώπων, πρέπει να είναι έτοιμος να μπει και ο ίδιος σε "κλουβί". Όταν επιτίθεσαι σαν ζώο στους ανθρώπους, θα πρέπει, σε περίπτωση αποτυχίας, να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες ...Και οι Excelsior κάποτε κλαίνε ...Θα κλάψουν μαζί με τη "Ρώμη" τους.

...Θα κλάψουν, γιατί πήραν τη χαρά της ζωής από τους ανθρώπους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα, που καταλογίζουμε στον προτεσταντισμό. Πολλοί άλλοι ιμπεριαλιστές έκαναν πολύ χειρότερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα ...Την "μάτωσαν" στην κυριολεξία. Οι Προτεστάντες έκαναν κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά εξίσου σοβαρό ..."Δηλητηρίασαν" την ανθρωπότητα. Προσπάθησαν —και πέτυχαν— να επιβάλουν τη μιζέρια τους στον κόσμο. Επέβαλαν τη "συννεφιά" μιας ζωής, η οποία δήθεν αναζητά απαντήσεις εκεί όπου κανένας άλλος ποτέ δεν είχε ερωτήματα.

Ακριβώς, επειδή μπερδεύονται μεταξύ Θεού και Δαρβίνου, γίνονται γραφικοί ..."Ακροβατούν" εκεί όπου οι άλλοι περπατούν ...και νομίζουν πως είναι "αξιοθαύμαστοι" και βέβαια αδικημένοι, επειδή ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τις αγωνίες τους ..."Ισορροπούν", όπως τα μικρά παιδιά πάνω σε μια ζωγραφισμένη γραμμή στο πεζοδρόμιο και νομίζουν πως είναι ριψοκίνδυνοι σχοινοβάτες ...Αναζητούν την ουσία της ύπαρξής τους στους απολιθωμένους δεινόσαυρους και χάνουν τη χαρά της Δημιουργίας ...Μπαίνουν στη μιζέρια της εξέλιξης του μεθύστακα Δαρβίνου και χάνουν την κοσμογονία του Θεού ...Καθηλώνονται στο ασπρόμαυρο της αργής εξέλιξης των ειδών και χάνουν όλα τα χρώματα της θεϊκής ανθρώπινης φύσης.

...Εκνευρίζονται, όταν κανένας δεν τους αναγνωρίζει την προσφορά τους στον πολιτισμό, την ίδια ώρα που —ως οπαδοί τού Δαρβίνου— παριστάνουν τους κριτές και αξιολογητές των ανθρωπίνων πολιτισμών και όχι τους δημιουργούς πολιτισμού. Αμφισβητούν αυτά, τα οποία για τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι τόσο δεδομένα όσο η βαρύτητα ...και μετά μπερδεύονται ...Μπερδεύονται με την "απλότητα" των σκέψεων των άλλων και περιπλέκουν ακόμα πιο πολύ τις δικές τους. Μόνοι τους παγιδεύονται και μετά αναζητούν δόξα επιβιώσαντα ...Το αποτέλεσμα; ...Τραγικό. Δεν φτάνει που δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, στο τέλος βλέπουν και όλους τους άλλους σαν "κατώτερους".

Απόσπασμα (θα δημοσιευθούν και άλλα τμήματα του άρθρου) από "Το Μέγα Μυστήριο της τρίτης Ρώμης"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]