Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκαλεί ο Τζαβέντ Ασλάμ σχετικά με το ραμαζάνι

Μαθήματα προπαγάνδας παραδίδει ο Τζαβέντ Ασλάμ με την στήριξη της άκρας αριστεράς.

Προπαγανδίζει και κάνει λόγο για πιθανές ρατσιστικές επιθέσεις ακροδεξιών σε μετανάστες... την στιγμή που οι πλειοψηφία των επιθέσεων (κάθε είδους) είναι από αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής προς ανυπεράσπιστους Έλληνες… με σαφή σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την θλιβερή πραγματικότητα.

Oπως δηλώνει ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» , η Αστυνομία θα πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα ασφαλείας και σε άλλη σημεία προσευχής κυρίως από το βράδυ και μετά όπου πέφτει το σκοτάδι και μπορούν κάποιοι εύκολα να επιτεθούν σε μετανάστες όταν εκείνοι βγαίνουν από το χώρο λατρείας...που όπως μάθαμε τα τελευταία χρόνια... τα βράδια που σταματάει το ραμαζάνι για τους μουσουλμάνους, επικρατεί η πλήρης ασυδοσία... στους δρόμους της Αθήνας.

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ "χορεύει" στους ρυθμούς που χάραξε ο κος Ασλάμ και εξετάζει σχέδιο για την περιφρούρηση των χώρων του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ που παραχώρησε η ελληνική Πολιτεία δωρεάν στους μουσουλμάνους για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα προκειμένου να σταματήσουν οι προσευχές που γίνονταν σε δημόσια θέα στις πλατείες Κοτζιά, Αττικής, Κουμουνδούρου αλλά και στα Προπύλαια του πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, έχει κινητοποιηθεί και ο μηχανισμός συλλογής πληροφοριών προκειμένου να αποτραπούν τυχόν «αιφνιδιασμοί» και ρατσιστικά επεισόδια σε βάρος των μεταναστών.


Πονοκέφαλος της ΕΛ.ΑΣ. το ραμαζάνι
Φόβοι για ρατσιστικές επιθέσεις ακροδεξιών

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. και στη μουσουλμανική κοινότητα της Αθήνας για τη γιορτή του Ραμαζανίου, που ξεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη, θα διαρκέσει έναν μήνα και θα κορυφωθεί με τη μεγάλη προσευχή των μουσουλμάνων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρει ο «Τύπος της Κυριακής» η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει σχέδιο για την περιφρούρηση των χώρων του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ που παραχώρησε η ελληνική Πολιτεία δωρεάν στους μουσουλμάνους για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα προκειμένου να σταματήσουν οι προσευχές που γίνονταν σε δημόσια θέα στις πλατείες Κοτζιά, Αττικής, Κουμουνδούρου αλλά και στα Προπύλαια του πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα, έχει κινητοποιηθεί και ο μηχανισμός συλλογής πληροφοριών προκειμένου να αποτραπούν τυχόν «αιφνιδιασμοί» και ρατσιστικά επεισόδια σε βάρος των μεταναστών.

Μάλιστα όπως δηλώνει ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην εφημερίδα, η Αστυνομία θα πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα ασφαλείας και σε άλλη σημεία προσευχής κυρίως από το βράδυ και μετά όπου πέφτει το σκοτάδι και μπορούν κάποιοι εύκολα να επιτεθούν σε μετανάστες όταν εκείνοι βγαίνουν από το χώρο λατρείας.


Πηγή: Newsbeast



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]