Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Στο Αιγαίο δεν πετά ούτε πουλί χωρίς να το ξέρει το ΝΑΤΟ"


Toυ Μανώλη Κωστίδη

Σοκαριστικός ισχυρισμός από τον δικηγόρο του πρώην αρχηγού της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας Ιμπραχίμ Φιρτίνα σχετικά με τις πτήσεις των μαχητικών στο Αιγαίο καθώς τονίζει πως το ΝΑΤΟ γνωρίζει κάθε κίνηση που συμβαίνει στο Αιγαίο.

Ο Φιρτίνα δικάζεται στα πλαίσια της έφεσης σχετικά με τη δίκη του σχεδίου «Βαριοπούλα» (καντε κλικ εδώ για να δείτε τι ήταν το σχέδιο Bαριοπούλα) το οποίο προέβλεπε την κατάρριψη τουρκικού μαχητικού από αεροσκάφη της αεροπορίας της Τουρκίας για να προκληθεί θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα.

«Σύμφωνα με το κατηγορητήριο υπήρχε σχέδιο κατάρριψης αεροσκάφους μας για να πούμε πως το «έριξαν οι Έλληνες».

Όμως σε όλα τα σημεία του κόσμου υπάρχουν τα κρυφά ραντάρ του ΝΑΤΟ. Αυτή είναι μια μυστική πληροφορία. Δεν μπορεί να πετάξει ούτε πουλί στο Αιγαίο χωρίς να το ξέρει το ΝΑΤΟ. Δηλαδή δεν μπορούσαμε να καταρρίψουμε δικό μας αεροσκάφος και να ισχυριστούμε πως “το έριξαν οι Έλληνες”» αναφέρει στην απολογία του ο Φιρτίνα σύμφωνα με τον δικηγόρο του.


Πηγή: On Alert 



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]