Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζονται να κατεβούν Αθήνα οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης

Συνέλευση στον Εύοσμο

Την κάθοδο στην Αθήνα τη Δευτέρα θα συζητήσουν στις 09:00 το πρωί δημοτικοί αστυνομικοί του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης κι εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων των Δήμων, οι οποίοι θα συναντηθούν στο δημαρχείο Ευόσμου.

Θα εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες για την κάθοδο τους τη Δευτέρα στην Αθήνα, όπου έχουν προγραμματίσει στις 11:00 το πρωί να συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν πορεία προς τα Υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών για να διαμαρτυρηθούν για την πρόθεση της κυβέρνησης να θέσει σε διαθεσιμότητα 3.500 δημοτικών αστυνόμων της χώρας.

Στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση όσοι δεν μεταβούν στην Αθήνα να πραγματοποιήσουν στη Θεσσαλονίκη μηχανοκίνητη πορεία με τα οχήματα της δημοτικής αστυνομίας. Απόφαση για το θέμα θα λάβουν στη σημερινή τους συνάντηση.

Στο μεταξύ, τα σωματεία των δημοτικών αστυνομικών με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ απέχουν από τα καθήκοντά τους σε όλη τη χώρα, ενώ για την Δευτέρα έχουν προκηρυχθεί στάσεις εργασίας.

Έντονη είναι η αντίδραση από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για την αιφνιδιαστική απόφαση.

«Η απόφαση της κυβέρνησης για διαθεσιμότητες-απολύσεις, επιβεβαιώνει τη θέση της ΔΑΚΕ ότι εάν δεν διορθωθεί το λάθος, αυτό θα γίνει ολέθριο… Όταν βαδίζεις πάνω στο λάθος είναι αδύνατο να αποφύγεις νέα τραγικά λάθη. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με την ζωή των πολιτών και μάλιστα κατόπιν εντολής των αποτυχημένων λογιστών της τρόικα» υποστηρίζει ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]