Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέλος και ο εγκληματίας Κόλα και εις άλλα με υγεία

Η είδηση που μεταδίδεται από νωρίς το πρωί για τον θάνατο του επικίνδυνου κακοποιού, Μάριαν Κόλα, βάζει τέλος στη δραστηριότητα ενός ακόμα κοινωνικού παρασίτου που απασχόλησε την ελληνική κοινωνία επί μακρόν, μαζί με την περιβόητη συμμορία.

Δυστυχώς, αργήσαμε μερικά χρόνια ως πολιτεία να κάνουμε το αυτονόητο και αναλωθήκαμε στο να ακούμε αυτούς τους θρασύτατους, ασχέτως εθνικότητας, για τη δράση μιλάμε, να απειλούν ότι θα κάνουν το ένα ή το άλλο κι εμείς συνεχίζαμε να επικαλούμαστε τον νόμο και το ανύπαρκτο και ανερμάτιστο σωφρονιστικό μας σύστημα.

Όσο κι αν πειράζει τους κατ’ επάγγελμα «ευαίσθητους», δυστυχώς, το τονίζουμε, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι οργανωμένες κοινωνίες δεν έχουν άλλον τρόπο άμυνας από τη θανάσιμη βία.

Εάν είχε υπάρξει άλλη αντιμετώπιση από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και όχι τη γνωστή χαζοχαρούμενη εξαιτίας των κακώς νοουμένων ευαισθησιών ορισμένων με δυσανάλογα μεγάλη επιρροή στην ελληνική κοινωνία, παρότι μειοψηφία, η κατάσταση θα ήταν εντελώς διαφορετική σήμερα.

Το μήνυμα θα είχε περάσει εξαρχής και όλοι θα γνώριζαν την τύχη τους, χωρίς περιθώριο παρανοήσεων.

Πηγή Defence Point



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Άραγε πιστεύει κανείς ότι επρόκειτο μόνο γιά εγκληματίες τού κοινού ποινικού δικαίου; Διότι οί κινήσεις τους μάλλον γιά παραστρατιωτικούς τού ucc δείχνουν. Μέ τήν εξουδετέρωση αυτού τού αλβανικού αποσμάματος ανορθόδοξου πολέμου. Προσωρινά ίσως ησυχάσαμε. Άλλα άνοίγουν άλλα θέματα: Ξηλώματος τού δικτύου υποστήριξης . Ανακάλυψης τών κρυπτών οπλισμού [πού φήμες διαδίδονται γιά υπαρξή τους από Ναυπακτία ώς Κόνιτσα. Γιά νά αποτραπεί οποιοσδήποτε μελλοντικός Αλβανικός τυχοδιωκτισμός ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]