Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ουσία του προβλήματος…


Για την Χρυσή Αυγή και το πολιτικό σύστημα έχουν λεχθεί πολλά και συχνότατα μάλιστα διίστανται. Ένα δεν ομολογείται, ότι σε καιρούς κρίσεως, εθνικής τε και διεθνούς, η “πολιτική” προσλαμβάνει βιολογικά χαρακτηριστικά. Εμείς ή αυτοί.

Οι μόνοι λοιπόν που απαντούν – όπως απαντούν- στο ερώτημα τι κάνουμε όταν “άλλοι” εισβάλλουν στην φωλιά μας είναι οι εν λόγω.
Και όσο το “δημοκρατικό τόξο” (που περιλαμβάνει και πολλούς με τουλάχιστον σκελετούς στις ντουλάπες…) δεν απαντά σ’ αυτό, όσο οι “πολιτικοί” ορκίζονται πίστη σε πολύ-πολιτισμικά φούμαρα, αποδέχονται “νουθεσίες” περί αντιρατσιστικών νόμων, ποινικοποιούν την ελεύθερη σκέψη, δεν λήγουν χθες το λαθρομεταναστευτικό με επιθετικές, αποτρεπτικές κινήσεις και μέτρα, δεν πατάσσουν manu militari την ανασφάλεια και τον κατσαπλιαδισμό, το “τόξο των αλεπούδων με τις κομμένες ουρές” θα αυξάνεται και θα πληθύνεται.

Ορθώς απεπέμφθει το εθνομηδενιστικό μόρφωμα του Κουρέλη, ορθώς έλαβε χώρα άσκηση του ΕΤΑ στην Ναυπακτία, ορθώς κάτι πήγε να γίνει με την ΕΡΤ (μολονότι μας βγήκε… πολυτεχνείο στην Μεσογείων) αλλά χρειάζονται και άλλα...
Πολλά άλλα, προκειμένου να νιώσει ο πολίτης ότι υπάρχει Κράτος, ότι ανήκει σε ένα αποφασισμένο εθνικό σύνολο που διεκδικεί –και δεν ζητιανεύει– θέση στην παγκόσμια ζούγκλα, με εφόδια, όπλα και οράματα.
Τότε θα ξεφουσκώσει το φαινόμενο αυτό, όπως ξεφούσκωσε το αριστερό του άλλοθι μόλις ήλθε αντιμέτωπο με την πραγματικότητα.

Την πείνα και το οικονομικό ζόρι οι πολλοί τα αντέχουν.
Δεν αντέχουν την ανασφάλεια, τον φόβο να κυκλοφορείς στην πόλη σου, στην ύπαιθρο που ζουν οι γέροι και απροστάτευτοι γονείς σου, δεν αντέχουν το θέαμα της πόλεως που γενεές εμόχθησαν για να αποκτήσουν ένα σπίτι να γίνεται casbah, να καταλαμβάνονται πλατείες, πάρκα και πεζοδρόμια από μαντήλες και κελεμπίες.

Όσο και αν κάποιοι στενοχωρούνται, αυτά είναι που τρέφουν την Χρυσή Αυγή, αυτά οδηγούν τον πολίτη σε τυφλές, εκδικητικές και στείρες επιλογές.
Ενίοτε δε και σε τυφλή βία…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]