Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι κατοχικές δυνάμεις οριοθετούν παράνομα χωρικά ύδατα στην Κύπρο



Νέα πρόκληση του κατοχικού στρατού στην Κύπρο

Σε προκλήσεις στη θαλάσσια περιοχή της Αμμοχώστου και του Λιμνίτη προέβησαν, σύμφωνα με το ΡΙΚ, οι κατοχικές δυνάμεις, οι οποίες τοποθέτησαν σημαδούρες στη θάλασσα επιχειρώντας έτσι να οριοθετήσουν παρανόμως χωρικά ύδατα.

Οι αρχές ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίες παρακολουθούν και καταγράφουν τις νέες τουρκικές προκλήσεις, διαπίστωσαν ότι τις σημαδούρες τοποθέτησε τουρκικό πολεμικό πλοίο.

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές, η ενέργεια αυτή ενδεχομένως να μην είναι άσχετη με την επιβεβαιωτική γεώτρηση για φυσικό αέριο, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Ήδη έγιναν διαβήματα στα Ηνωμένα Έθνη, στα οποία καταγγέλθηκαν οι νέες τουρκικές προκλήσεις.


Πηγή: Ενικός

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]