Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνέχεια στις αβρότητες Βενιζέλου και Νταβούτογλου: η σκυτάλη στον Μανιάτη


Συνάντηση Μανιάτη με τον Τούρκο πρέσβη
Έλευση Τανέρ Γιλντίζ

Συνέχεια στις αβρότητες Βενιζέλου και Νταβούτογλου με αφορμή τον αγωγό TAP δόθηκε σήμερα με τη συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, με τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Ελλάδα, Κερίμ Ουράς.

Πιστό στην κυβερνητική ρητορική, το ΥΠΕΚΑ του… παλιού γνώριμου στο «ενεργειακό κύκλωμα» υπουργού, φέρνει πιο κοντά την Ελλάδα και την Τουρκία και σηματοδοτεί μια πιο στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, για τη μεταφορά του αζέρικου φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις δηλώσεις ακούστηκαν για μια ακόμη φορά τα τετριμμένα και χιλιοειπωμένα για τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που και για τις δύο χώρες, που θα δώσουν σημαντική ώθηση στην οικονομία, με τον Τούρκο πρεσβευτή να χαρακτηρίζει τη συμφωνία ως παράγοντα σταθερότητας για την περιοχή.

Συζητήθηκε και θα προχωρήσει, η ενεργοποίηση της Επιτροπής Ενεργειακού Συντονισμού που προβλέπεται από το ελληνοτουρκικό Μνημόνιο Συνεργασίας.

Την Ελλάδα όμως θα επισκεφτεί κι ένας γνωστός από την εμπλοκή του στα ενεργειακά ζητήματα της Τουρκίας, ο πολύ δραστήριος και απολύτως ευθυγραμμισμένος με το νεοθωμανικό όραμα των Ερντογάν και Νταβούτογλου, υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, αποδεχόμενος μέσο του Τούρκου πρεσβευτή την πρόσκληση του Γιάννη Μανιάτη.

Εκεί να δείτε δηλώσεις που θα ανατριχιάσουν οι Κύπριοι…


Πηγή: Defence Point



-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]