Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στους Σάιλοκ θα παραδώσουν οι Τράπεζες τα νοικοκυριά;


Ακούγεται και δεν έχει διαψευσθεί, ότι Τράπεζες έχουν ήδη πουλήσει σε ξένα fan και εταιρείες, που τρέχουν σαν τις αλεπούδες όπου μυρίσουν ψοφίμι, κόκκινα δάνεια, που αφορούν στεγαστικά, στο 10 με 15% του ποσού του δανείου.

Είναι άγνωστο αν έχουν οι Τράπεζες τη συναίνεση της κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο,τιδήποτε όμως και αν συμβαίνει, είναι αδιανόητο να προσφέρονται στο στόμα του λύκου νοικοκυριά που εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, κατέρρευσε το εισόδημά τους, είτε γιατί ο πατέρας έμεινε άνεργος, είτε γιατί από την αναδουλειά έκλεισε το μαγαζί που είχε και δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις του δανείου που πήραν για να αποκτήσουν ένα δικό τους κεραμίδι.

Αντί, κ. Σαμαρά και κ. Προβόπουλε, να δίνουν στα κοράκια τα δάνεια, γιατί δεν προσφέρουν οι Τράπεζες στους οφειλέτες την εξόφληση του δανείου τους με τους ίδιους όρους; Θα αφήσετε όλο αυτόν τον κόσμο απροστάτευτο; Να χάσουν το σπίτι τους, που ήταν όνειρο ζωής και δεν φταίνε αυτοί αν σήμερα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Θα πρέπει να υπάρξει μια πρόνοια, π.χ. μέχρι ενός ποσού ως 200.000 ευρώ να μην επιτρέπεται το δάνειο να αλλάξει χέρια, να το πουλήσει. Είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει.

Πηγή: Το Παρόν



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]