Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκδικείται τους διαδηλωτές τώρα ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν

Το ρεπορτάζ του γερμανικού «Der Spiegel» αρκεί για να εκνευρίσει ακόμα και τον πιο φανατικό πολέμιο της Τουρκίας, είτε αυτή κυβερνάται από ισλαμιστές είτε από κεμαλιστές. 
Αναφέρεται στο εκδικητικό και μισητό πρόσωπο του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα διαπιστευτήριά του, προσφέροντας επιχειρήματα σε όλους όσοι δεν μπορούν καν να σκέφτονται τη χώρα αυτή ως μέλος της ΕΕ.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, όταν οι πιο γνωστοί από όσους συμμετείχαν στις διαδηλώσεις για τα νεοθωμανικά του σχέδια για το πάρκο Γκεζί, την αναβίωση δηλαδή ενός σχεδίου κτιρίου που κάποτε ήταν… στρατόπεδο του οθωμανικού πυροβολικού, τότε εάν συνεργάζονται με το κράτος, βρίσκονται εκτοπισμένοι (μετάθεση το ονομάζει η κυβέρνηση) στα βάθη της Ανατολίας.

Δεν διανοούνται να αρνηθούν τη μετακίνηση διότι αντιλαμβάνονται ότι θα βρεθούν άνεργοι. Έχουν όμως να ανεχθούν και τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται από οπαδούς τους Ερντογάν, κάποιοι εκ των οποίων τους αναφέρουν πόσο θα χαρούν να τους δουν… κρεμασμένους στην πλατεία Τακσίμ…


Πηγή Defence-Point 
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ποτέ δεν είχε δημοκρατία η Τουρκία. Ο Ερντογάν είναι άλλος ένας φασίστας που επέλεξε να φορέσει μία βολική μάσκη, αυτή του ισλαμιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]