Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκτάκτως στην Τουρκία ο Βενιζέλος

Ταξίδι – αστραπή αναμένεται να κάνει την Παρασκευή ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Άγκυρα.
Η επίσκεψη θα γίνει μετά από την πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Αχμέτ Νταβούτογλου. Άγνωστο παραμένει το έκτακτο της επίσκεψης, καθώς η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί.

Τη Δευτέρα ο Βενιζέλος ως ΥΠΕΞ θα μεταβεί στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ανοίγει και το Κυπριακό.

Θεωρείται δεδομένο πως το ταξίδι αυτό γίνεται στα πλαίσια της μυστικής διπλωματίας και δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που απεύχονται την άτυπη έναρξη συζητήσεων για την ΑΟΖ και τις ενστάσεις της Άγκυρας ως προς την έκταση της Ελληνικής ΑΟΖ.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]