Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτοί δεν είναι Έλληνες…

Πολλές φορές διερωτόμαστε όλοι μας και νομίζω αρκετές φορές έχει περάσει από το μυαλό μας, τι σχέση έχουν κάποιοι από εμάς με τους Αρχαίους Έλληνες, με τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για ιδεώδη, για την πατρίδα, για την δημοκρατία για την ανεξαρτησία και την ελευθερία..
Ψάχνοντας να βρω τα χαρακτηριστικά του Έλληνα, τα γνωρίσματα, τα χαρίσματα, επέλεξα να σας παρουσιάσω τα πιο κάτω.

Πρώτο γνώρισμα του Έλληνα είναι ο αγώνας. Ο πανελλήνιος αγώνας για την Ελευθερία, όπως απλώθηκε από τα Μηδικά στον αγώνα κατά των Τούρκων. Σαν φωτιά στο Έπος του ’40 και στην παλλαϊκή Αντίσταση, όταν ο ελληνικός λαός καθήλωσε αρκετές ετοιμοπόλεμες μεραρχίες του Ράιχ σε ρόλο φρουρού, επηρεάζοντας έτσι σημαντικά την έκβαση του πολέμου κυρίως στο Ανατολικό Μέτωπο.
Δεύτερο γνώρισμα είναι ο φθόνος, η ζηλοφθονία και η διχόνοια. Ο διχασμός και ο Εμφύλιος.
Τρίτο γνώρισμα είναι η Δημοκρατία, η θεσμοθέτηση της διαφωνίας από τους αγώνες του Κλεισθένη, του Εφιάλτη, του Περικλή.
Τέταρτο γνώρισμα και συνέπεια της Δημοκρατίας είναι η θεωρία, η Φιλοσοφία μετά τον πλήρη διαχωρισμό της από τη Θεολογία, η Επιστήμη, η αμυθολόγητη κοσμοερμηνεία.
Πέμπτο είναι το γνώρισμα του ωραίου και του κάλλους. 
Έκτο, το γνώρισμα της ευθύτητας και της Ευθύνης, της τριπλής Εύθυνας των Τριττύων του Κλεισθένη. 
Εβδομο είναι το γνώρισμα της ψυχικής υγείας και πολυμέρειας. Του μέτρου, της αρμονίας και της συμμετρίας.
Όγδοο, το γνώρισμα της πανουργίας, των δολίων μέσων, της ευστροφίας, της Μήτιος (της μητέρας της Αθηνάς). 
Ένατο είναι το γνώρισμα της απλότητος, της λιτότητος. 
Δέκατο το γνώρισμα του ανθρώπου. «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος», έλεγαν.

Δεν θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε στην πιο πάνω λίστα, την φιλοπατρία, την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη και την λεβεντιά που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τον Έλληνα

Διαβάζοντας όλα τα πιο πάνω, διερωτώμαι τι σχέση έχουν αυτοί που μας κυβερνούν με όλα τα πιο πάνω γνωρίσματα των Ελλήνων.
  • Τι σχέση έχουν οι συγκυβερνώντες, με τους αγώνες, την δημοκρατία, την ευθύτητα και την ευθύνη, την ψυχική υγεία και τέλος με το γνώρισμα του ανθρώπου.
  • Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία, με λέξεις όπως αγάπη για την πατρίδα και αξιοπρέπεια.
  • Τι σχέση έχουν οι προδότες και δωσίλογοι με την αλληλεγγύη όταν καθημερινά συνέλληνες οδηγούνται στην αυτοκτονία, όταν παιδάκια λιποθυμούν από την πείνα και όταν τα λουκέτα και οι κατασχέσεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.
Δεν μπορεί και σε καμιά περίπτωση δεν είναι Έλληνες αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που μας κυβερνούν.
Είναι αδιανόητο Έλληνες να είναι τόσο ανάλγητοι και απαθείς μπροστά στον πόνο και την δυστυχία που βιώνουμε όλοι καθημερινά.

Ένα είναι σίγουρο ότι δεν μας κυβερνούν Έλληνες αλλά μισέλληνες …
Εμείς όμως που είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες, ένα πρέπει να κάνουμε να τους διώξουμε τώρα, πριν είναι αργά και μας αφανίσουν όλους..

(Με πληροφορίες από Ludus Literarius)



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ωραία ανάρτηση , να προσθέσω και κάτι ακόμα που μας έχει γίνει συνήθεια σε πολλά πράγματα : δεν υπήρχε στα ήθη των Ελλήνων το προσκύνημα , ακόμα και στους θεού όρθιοι προσεύχονταν με τα χέρια ψηλά , αλλά η ορθοδοξία τώρα και 2000 χρόνια έχει διαβάλει τόσο πολύ τον Έλληνα που από φωτεινός που ήταν έχει γίνει σκοτεινός γιατί πλέον έτσι του έχουν μάθει ότι είναι το φώς ,σκοτεινό , αναγέννηση της Ελλάδας θα γίνει μόνο με την γνήσια της ταυτότητα , αυτή που ζηλεύουν όλοι , δεν ήταν ηλίθιοι οι υποστηρικτές της γνήσιας ταυτότητας του Ελληνα : Καβάφης , Κοραής , Πλήθων ,Κολοκοτρώνης και τόσοι άλλοι μικρότεροι ,
    μας έχουν κάνει (ο ιουδοχριστιανισμός) να ξεχάσουμε την Ελληνική μυθολογία (κωδικοποιημένη ιστορία) και να ξέρουμε πολύ καλά την Ιουδαϊκή μυθολογία , νομίζω ότι είναι απλό , είμαι απόγονος του Δευκαλίωνα και όχι του Νώε , είμαι στο δρόμο της φιλοσοφίας και όχι του πίστευε και μη ερεύνα ,και για να σας δοκιμάσω και να καταλάβετε τι σας μαθαίνουν και τι δεν σας μαθαίνουν , ενώ ξέρετε όλοι την Ιουδαϊκή μυθολογία δεν ξέρετε το αυτονόητο , ρωτήστε τα παιδιά του δημοτικού ή τον εαυτό σας , το πιο φυσιολογικό πράγμα που θα έπρεπε να ξέρει κάθε Έλληνας , ποιο είναι αυτό ;; μα από πού βγαίνει , από ποιόν πήραμε το όνομα Ελληνας ;;;;; Γιατί δεν μας το μαθαίνουν ;;;; ενώ όλα τα παιδιά , και καλοί και κακοί μαθητές ξέρουν τον Αβραάμ , τον Νώε ;;;;;;;;; Γιατί ;;;;;;;;;;;

    Κάντε αυτόν τον προβληματισμό και καταλάβετε τότε τι ήταν ο μέγας Κολοκοτρώνης και γιατί υποστήριξε να ονομαστούμε Ελληνες και Ελλάδα και όχι Ρωμανία και Ρωμιοί όπως ήθελε η Ορθοδοξία ,

    γιατί φορούσε περικεφαλαία σας τους προγόνους του και γιατι δεν είχε τον χριστιανικό σταυρό πάνω της αλλά τον ισοσκελή σταυρό του Δία ;;;;

    «Εἶσ’ Ἕλληνας;; Τί Προσκυνᾶς;; Σηκώσου Απάνω!!! Ἐμεῖς Καὶ Στοὺς Θεοὺς Ορθοὶ Μιλοῦμε…», Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!!!!!! ( τον πληθυντικό στους θεούς τον προσέξατε ;;)

    Ευχαριστώ!!!

    ολα τα blogs που ασχολούνται με τα πατρώα εθνικά θέματα και μόνο.
    http://ethnika-patroa.blogspot.gr/

    Το σχόλιο μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή
    επιστημονική τεκμηρίωση ,
    αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας , μπορεί να είναι όλα λανθασμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σωκρατης , αλλα και οι αλλοι σοφοι δεν ειπαν τετοια .
      12Θεϊστης και ο Κολοκοτρωνης ; Γηρασκω αει διδασκομενος !
      Τι αλλο θα ακουσουμε ;

      Διαγραφή
  2. Έχεις λάθος Ηλία, έχεις και το όνομα του προφήτη, γιορτάζεις κιόλας. Έχεις κόψει τον σταυρό και από τη σημαία βλέπω. Κοίτα καλύτερα για Κολοκοτρώνη. Κοίτα και από Μακρυγιάννη μεριά. Ο Κοραής εγκλημάτισε στη γλώσσα.

    Το θέμα του Θεού δεν είναι εθνικό. Αν τιμάμε τον Αβραάμ ή κάποιον Έλληνα ή οποιονδήποτε είναι για την πίστη τους στον αληθινό Θεό. Μιλάς για φως και εδώ μιλάμε για το Άκτιστο Φως. Άπορρίπτεις κάτι το οποίο δε γνωρίζεις και δικαίωμά σου να το απορρίπτεις αλλά μη λες ότι το γνωρίζεις.

    Ας δούμε τους αναγεννημένους δυτικούς και τα εγκλήματα σε λαούς, φύση. Μια ζούγκλα είναι η κοινωνία τους όπως έγινε και η δική μας από τότε που απομακρυνθήκαμε από τον Θεό.

    Μπορεί να σε πειράζει το προσκύνημα και τα είδωλα καλά κάνανε και δεν τα προσκυνούσαν, Αυτόν το Θεό όμως που δεν είχε ανάγκη να πάθει για μένα δεν μπορώ να μην τον προσκυνώ: "Χριστὸς γὰρ ἐπείγεται, τοῦ παθεῖν ἀγαθότητι, ὁ τὰ σύμπαντα, ἐν τῇ δρακὶ περιέχων, καταδέχεται, ἀναρτηθῆναι ἐν ξύλῳ, τοῦ σῶσαι τὸν ἄνθρωπον" (Κάθισμα Μ. Δευτ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ...ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΠΑΓΑΝΙΤΕΣ...ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ......ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ '''ΘΕΟΥΣ''' ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΧΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ......ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;;;;;.....ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΟΑ ΦΟΡΟΥΣΕ [ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ] ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΠΑΝΩ......ΣΩΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ......ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί φορούσε περικεφαλαία σας τους προγόνους του και γιατι δεν είχε τον χριστιανικό σταυρό πάνω της αλλά τον ισοσκελή σταυρό του Δία
    ΟΥΤΕ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΟΥΤΕ ΜΗ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΧΑΝΕ....ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.....ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
    Οι παλαιοί Έλληνες, οι πρόγονοί μας, έπεσαν εις την διχόνοια και ετρώγονταν μεταξύ τους, και έτσι έλαβαν καιρό πρώτα οι Ρωμαίοι, έπειτα άλλοι βάρβαροι καί τους υπόταξαν. Ύστερα ήλθαν οι Μουσουλμάνοι και έκαμαν ό,τι ημπορούσαν, δια να αλλάξη ο λαός την πίστιν του. Έκοψαν γλώσσες εις πολλούς ανθρώπους, αλλ' εστάθη αδύνατο να το κατορθώσουν. Τον ένα έκοπταν, ο άλλος το σταυρό του έκαμε.
    ΚΑΙ.......
    Εις τον τόπον, τον οποίον κατοικούμε, εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες, από τους οποίους και ημείς καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομα τούτο. Αυτοί διέφεραν από ημάς εις την θρησκείαν, διότι επροσκυνούσαν τες πέτρες και τα ξύλα. Αφού ύστερα ήλθε στον κόσμο ο Χριστός, οι λαοί όλοι επίστευσαν εις το Ευαγγέλιό του, και έπαυσαν να λατρεύουν τα είδωλα. Δεν επήρε μαζί του ούτε σοφούς ούτε προκομμένους, αλλ' απλούς ανθρώπους, χωρικούς καί ψαράδες, και με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος έμαθαν όλες τες γλώσσες του κόσμου, οι οποίοι, μολονότι όπου και αν έβρισκαν εναντιότητες και οι βασιλείς και οι τύραννοι τους κατέτρεχαν, δεν ημπόρεσε κανένας να τους κάμη τίποτα.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ.....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ.....ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΜΥΘΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ '
    '''ΘΕΟΥΣ'' ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ '''ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ'''Η ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗ Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ......ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ'''ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ'''...ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ......
    ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ....''''''ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΙ''''......'''''''Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΒΑΒΥΛΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΑΙΝΙΤΤΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ'''''. ΤΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ......ΕΣΚΑΣΕ Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΕΜΑΣ''''''......ΑΡΑ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΗΤΑΝ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΙΗΤΗ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ
    ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ... ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ''''ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ''' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.....Η ΙΚΕΣΙΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.....
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΛΠ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ..... ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝΕ '''ΟΡΘΟΙ ''' ΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ [ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ]...ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ......ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ-ΕΦΕΥΡΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ''''ΙΣΤΟΡΙΑ''''....ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΚΕΣΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ [ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ] ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΄΄΄΄ΈΞΗΜΕΡΩΣΗ΄΄΄ΤΩΝ '''''ΘΕΩΝ'''... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ .....
    ΕΠΙΣΗΣ ''ΠΑΤΡΩΑ'''' ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΟΥ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙ
    ΑΙΓΥΠΤΙΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ....ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΚΕΙΝΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ....
    ΠΑΤΑ ΣΤΟ YOUTUBE '''''ΘAYMA 1940'''' ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ 1940 [ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ] ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΣΤΗ ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ.....ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ;;;;;ΑΣΕ ΠΟΣΟ ΠΑΙΔΕΨΑΝΕ ΟΙ ''''ΘΕΟΙ'' ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ '''''ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΙΚΟ ΦΩΣ'''' ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ''''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ''' ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ;;;;ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΨΑΛΟΥΝ ''''ΙΔΩΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ''''' ΑΡΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΖΟΥΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΔΗΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝΕ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ '''ΦΩΣ''''';;;...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ '''ΦΩΤΕΙΝΟΣ''' Ο ΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΟΣΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;;;;;ΜΠΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]