Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αποκεφαλισμοί στη Συρία συνεχίζονται και η Δύση σιωπά...

Κάνουν τα πάντα για να σπάσουν το φρόνημα του Συριακού λαού που αντιστέκεται λυσσαλέα στην εισβολή των γενοκτόνων – μαντρόσκυλων των τοκογλύφων.
Εγκλήματα θηριώδη που παραπέμπουν σε ημέρες Σμύρνης και βιντεοσκοπούνται για να τρομοκρατήσουν τους ηρωϊκούς προστάτες της Συρίας.
Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που η “πολιτισμένη” Δύση ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ, άρα καθίσταται ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
Οι εικόνες αυτές του μαρτυρίου, ας ατσαλώσουν τις ψυχές αυτώ που φυλούν Θερμοπύλες. Για να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει έλεος, οι εχθροί της ανθρωπότητας πρέπει να συνθλιβούν μέχρις ενός. Στην Συρία, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, παντού.

Την ίδια στιγμή η Δύση σιωπά! Ο πολιτισμός, ο ανθρωπισμός, τα ιδεώδη ξεχνιούνται προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της γεωπολιτικής σκακιέρας. Οι στυγνές δολοφονίες δεν αποτελούν θέμα και φυσικά δεν εμφανίζονται ούτε ως θέαμα στις "ευαίσθητες" δυτικές κοινωνίες, αφού η ενοχή είναι εμφανής και οι ένοχοι δεν θέλουν επ' ουδενί λόγω να ταράξουν τη νιρβάνα του "δυτικού πολιτισμού" και να δημιουργήσουν προβλήματα στις business που πολύ σύντομα θέλουν να ξεκινήσουν. Δουλειές πάνω σε νεκρούς και συμφωνίες με ισλαμοφασίστες, είναι το τέλειο δίδυμο στα χέρια των πολυεθνικών, που φυσικά δεν ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές όταν αυτές μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην αύξηση των κερδών τους.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο ισλαμικός φονταμενταλισμός, οι τζιχαντιστές και οι διεθνείς τρομοκράτες και φονιάδες, εξαπλώνονται και μέσω του τρόμου, μέσω των αποκεφαλισμών κερδίζουν τον δικό τους παράδεισο, πνίγοντας στο αίμα κάθε άπιστο.
Για μερικούς μπορεί να είναι ένα θέαμα, σκληρό μεν αλλά θέαμα. Εμείς, απλά θα τους υπενθυμίσουμε πως οι εικόνες φρίκης ανά πάσα στιγμή μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα τους. Όχι, βέβαια από φιλήσυχους μουσουλμάνους, αλλά από τους "στρατιώτες του ισλάμ", από τα σκουπίδια του ισλάμ, που βρήκαν μεγάλη ευκαιρία να σκοτώνουν ατιμωρητί τους άπιστους και να κερδίζουν παρθένες και μικρά αγοράκια για τη στιγμή που θα γίνουν "μάρτυρες"...

Μην δείτε το βίντεο εάν έχετε προβλήματα υγείας...




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]