Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Κίνα και η Ρωσία θα αποσπάσουν από το δολάριο τον τίτλο του αποθεματικού συναλλάγματος


Γι' αυτό κάποιοι προετοιμάζονται για κάτι "πολύ δυνατό"; 

Η Κίνα συντονίζει τις προσπάθειές της με τη Ρωσία με σκοπό να αποσπάσουν από το δολάριο τον τίτλο του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, σύμφωνα με τον έγκυρο Αμερικανό επιχειρηματία - με 40ετή πείρα – Russ Winter .

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι, το 2009, η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας δήλωσε ότι η κυριαρχία ενός νομίσματος στον κόσμο εγκυμονεί υψηλό κίνδυνο διάδοσης της κρίσης. Οι ρωσικές αρχές έχουν ήδη προτείνει το ρούβλι για το ρόλο του αποθεματικού νομίσματος.

Τώρα, οι δύο αναπτυσσόμενες οικονομίες επεξεργάζονται από κοινού σχέδια για την ενίσχυση του ρουβλίου και του γουάν, όπως επιβεβαιώνει ο Winter. 

Κατά τη γνώμη του, οι ΗΠΑ, με ύψος χρέους που αγγίζει σχεδόν το 110% του ΑΕΠ, δεν θα μπορέσουν να απαντήσουν σ΄αυτή την πρόκληση.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]