Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στις 8 Αυγούστου ποιος θα κυβερνάει την Ελλάδα;

Αρκετός κόσμος εδώ (εκτός ΜΜΕ) σχολιάζει και ανησυχεί για τις εξής πρωτοφανείς σουρρεαλιστικές «συμπτώσεις», που δεν έχουν σχολιαστεί από κανένα δημοσιογράφο:

Στις 8 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, μεγάλη μέρα για τους πιστούς του Ισλάμ, Σαμαράς, Βενιζέλος (ίσως) και Αβραμόπουλος θα βρίσκονται εκτός χώρας, στην Ουάσιγκτον. (Ο Αβραμόπουλος θα πάει εκεί πρώτος, για να υποδεχθεί τους άλλους δύο, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Ο Βενιζέλος δεν ήταν σχεδιασμένο να πάει, αλλά ενδέχεται τελικά να πάει και εκείνος.) Η χώρα θα μείνει τυπικά ακυβέρνητη.

Την ίδια μέρα, και ενώ από τη χώρα θα απουσιάζει η πολιτική ηγεσία (και δη ο εδώ ομόλογός του), ο Αχμέτ Νταβούτογλου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα του λειτουργήσουν έκτακτα ένα τζαμί «για να προσευχηθεί», χωρίς καν να υπάρχει δημοτική αστυνομία για να εξασφαλιστεί η τάξη. Δεν θα συναντηθεί με κανένα επίσημο εκτός από τον δήμαρχο, και δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής (πιστευτός) σκοπός του ταξιδιού του.

Την ίδια μέρα, και ενώ από τη χώρα θα απουσιάζει η πολιτική ηγεσία, έχουν παραχωρηθεί ΟΑΚΑ και ΣΕΦ σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους για να προσευχηθούν, πάλι χωρίς να υπάρχει δημοτική αστυνομία, όπως άλλες χρονιές, αφού φρόντισαν να την καταργήσουν λίγο καιρό πριν. 

Θα κοιμηθούμε ήσυχοι στις  7 του μηνός, τι λέμε;





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Βρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά που κολλάει η Δημοτική Αστυνομία σε όλα αυτά?

    Η Δημοτική αστυνομία επέβαλε την ταξη μέχρι σήμερα? αααααααααααχαχαχαχα... ελεος. Τί ώρα εκλεινε το μαγαζι η Δημοτική Αστυνομία ξέρεις? Μην μου πεις ότι ήταν 24 ωρη η επιβολή της <> γιατι θα κλαψω στα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μη οργισμενοι εφ'οι δει,ΗΛΙΘΙΟΙ δοκουντες ΕΙΝΑΙ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]