Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O κύβος ερρίφθη: "Νέα Ελλάδα" το όνομα της νέας κεντροδεξιάς παράταξης

Η απόφαση θεωρείται ειλημμένη...

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αλλαγής , επικύρωσε ουσιαστικά ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στο συνέδριο. Η αλλαγή της παράταξης και η αμφίπλευρη διεύρυνση, θα γίνει κάτω και από κανούργιο όνομα, που δεν είναι άλλο από το "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ".

Σε αυτή την νέα παράταξη της κεντροδεξιάς, ο Σαμαράς προανήγγειλε , ότι δεν θέλει μόνο τους δεξιούς, τους σοσιαλιστές, τους φιλελεύθερους ή τους κεντρώους. Ούτε την αριστερά, που ζητά να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο. Το νέο προσκητήριο απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες.Όλους όσοι θέλουν να γυρίσει σελίδα η χώρα, όπως είπε ο πρωθυπουργός και θέλουν να μείνει πίσωμια και καλή πίσω την διεφθαρμένη μεταπολίτευση.

Στο πλαίσιο αυτό η Νέα Ελλάδα, η νέα κεντροδεξιά, που οραματιζεται ο Σαμαράς,θα έχει χαρακτήρα μιας πανεθνικής και παλλαικής προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της χώρας, καθώς όπως είπε ο πρωθυπουργός "όταν οι Έλληνες ενώνονται κάνουν θαύματα".


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]