Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Μαύρη τρύπα" στην εθνική ασφάλεια το κλείσιμο της ΕΡΤ

Προβληματισμός στα επιτελεία

Μέγα θέμα έχει προκύψει από το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αυτή την ώρα ανώτεροι αξιωματικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες οι οποίες εμπλέκονται με τις επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων στον χειρισμό κρίσεων ζητούν διευκρινίσεις από τα επιτελεία τους για το πως θα καλυφθεί η "μαύρη τρύπα" που δημιούργησε στα επιχειρησιακά τους σχέδια κυβερνητική απόφαση.

Τι έχει συμβεί;

Οι πομποί της κρατικής ραδιοτηλεόρασης είναι ενταγμένοι σε επιχειρησιακά σχέδια των ενόπλων δυνάμεων ειδικά σε περίοδο κρίσης. 
Οι λεπτομέρειες της "ασαφούς διαμόρφωσης" λογικά θα έπρεπε να είναι σε γνώση όσων έλαβαν την απόφαση να κατεβάσουν τους διακόπτες στους πομπούς της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. 
Η χρήση αυτών των πομπών από τις ένοπλες δυνάμεις δεν εξασφαλίζεται αυτόματα ούτε βέβαια από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που θα αναλάβουν την φρούρηση τους. 
Χρειάζεται κάποιους εξειδικευμένους υπαλλήλους οι οποίοι εμπλέκονται σε επιχειρησιακό σχέδιο των ενόπλων δυνάμεων.

Πηγή OnAlert
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μαυρη τρυπα για την εθνικη ασφαλεια ειναι το κλεισιμο της ΕΛΒΟ και ΕΒΟ, και οχι αυτο της ΕΡΤ του μεγαλυτερου οργανου κουμουνστικης και ανθελληνικης προπαγανδας απο το 1981 και εντευθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]