Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρετανία: Περικοπές παντού πλην μυστικών υπηρεσιών…

Με μια «γενναία» αύξηση του προϋπολογισμού των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών απαντά η κυβέρνηση της χώρας στη γεωμετρική αύξηση των απειλών ασφαλείας που αντιμετωπίζει η χώρα, παρά τις γενικευμένες περικοπές, αλλά και την κριτική που διατυπώνεται από διάφορες μεριές αναφορικά με τη δράση τους κατά τρόπο μη συμβατό με τις ατομικές ελευθερίες…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph», η αύξηση στον προϋπολογισμό των MI5 (αντικατασκοπεία – εσωτερική ασφάλεια) MI6 (εξωτερική κατασκοπεία) GQHQ (Government Communications Headquarters / υποκλοπές πάσης φύσεως επικοινωνιών και σημάτων), θα είναι της τάξεως των 100 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών (περί τα 118 εκατομμύρια ευρώ), που αντιστοιχούν ποσοστιαία στο 3,4%.

Ήδη, ο προϋπολογισμός τους φθάνει τα 1,9 δισεκατομμύρια λίρες (περί τα 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ), οπότε με την αύξηση θα φθάσει ή και θα περάσει τα 2 δισεκατομμύρια λίρες.

Πηγή Defence-Point
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ... ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΝ SUN TSU ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]