Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε"

Η μέθοδος που επιλέχτηκε για την ΕΡΤ δείχνει ότι δεν βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των Ελλήνων. Όποιος διαφωνεί, μπορεί να συνεχίσει να βλέπει τον κόσμο από τις κομματικές του παρωπίδες.

Δύο συνάδελφοί μου από τους οποίους ο ένας είναι δεξιός και ο άλλος Συριζαίος μου είπαν πως όταν είδαν το μαύρο περίμεναν αμέσως μετά να αρχίσουν εμβατήρια.
Το ότι η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, το αποδεικνύουν οι πολιτικοί μας άντρες και γυναίκες.

Αν θα πάμε σε εκλογές μην περιμένετε ότι οι εκβιασμοί θα πιάσουν τόπο. Ο κόσμος τους βαρέθηκε (τους εκβιασμούς), οι άνεργοι και οι απλήρωτοι είναι 2 εκατομμύρια και θα παραμείνουν έτσι για πολλά πολλά πολλά (τρις) χρόνια.

Πάντα κάτι γίνεται και η ΝΔ διασώζει το ΠΑΣΟΚ όταν δείχνει να έχει πάρει την κατηφόρα (ή τον γκρεμό).
Μία η διακυβέρνηση Μητσοτάκη που επέτρεψε στον μισοπεθαμένο Παπανδρέου να ξαναγίνει πρωθυπουργός (σε ποια άλλη χώρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο;).
Μία το μαύρο της ΕΡΤ και η ΝΔ ξαναγεννά το ΠΑΣΟΚ μέσα από τις στάχτες του δίνοντάς του την αφορμή να κάνει ηρωισμούς και τσαμπουκάδες.

Αν (ή καλύτερα όταν) μειωθούν τα ποσοστά της ΝΔ στις εκλογές και μαζί με τα άλλα δύο συνεταιράκια (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) δεν πάρουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν θα φταίει το ότι δεν απολύθηκαν 2000 δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το ότι ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ 1.500.000 υπάλληλοι και ΕΚΛΕΙΣΑΝ 300.000 επιχειρήσεις, και πόσα άλλα ακόμα με το σύστημα Υγείας, τις συντάξεις, τα χαράτσια κλπ.
Δεν θα φταίνε λοιπόν οι μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν αλλά εκείνες που έγιναν γιατί ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν έφερε τον λαό σε καλύτερη μοίρα και σε καλύτερες συνθήκες.
Θέλετε να το δείτε, δέστε το, αλλιώς παραμείνετε στον κόσμο σας.

Γεωμέτρης
 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]