Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταιγίδα στο Αιγαίο με σαφή μηνύματα...

Δεκάδες μαχητικά στον αέρα και πάνω απο 60 Μονάδες του Ναυτικού με συντονισμό απο τα ΑΣΕΠΕ Erieye (Ελληνικά AWACS)!

Τα Ελληνικά μαχητικά επιχειρούν από το πρωί με πάνω από 100 εξόδους στον αέρα ενώ πάνω από 60 Μονάδες πλέουν σε όλο το Αιγαίο και έχουν αποκόψει τα πάντα!
Τεράστια η κοινοποίηση δυνάμεων με συντονισμό απο τα ΑΣΕΠΕ Erieye (Ελληνικά AWACS ) να μεταδίδουν εικόνα σε real time απο τα βάθη της Τουρκίας !

Δεν πετάει ούτε "πουλί πετούμενο" χωρίς να το δούμε ανέφερε Αξιωματικός του Επιτελείου ενώ ο συντονισμός των Δυνάμεων από τον Αρχηγό του Στόλου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις δια κλαδικές δυνατότητες του Κέντρου Επιχειρήσεων!

Με απόβαση των Πεζοναυτών σε μεγάλο Νησί δίπλα από τα παράλια της Τουρκίας θα καταδείξει στους Τούρκους και στην Στρατιά Αιγαίου τι απλά θα πάθουν όσοι προσπαθήσουν να κάνουν την αποκοτιά.

Η άσκηση Ηνίοχος ανέκαθεν γινόταν κάθε χρόνο εκτός από τα δύο τελευταία χρόνια και είχε πάντα πάνω από 100 εξόδους καθημερινά!
Γίνεται συντονισμός από τα ΑΣΕΠΕ Erieye (Ελληνικά AWACS) και Μαχητικά και Πολεμικά πλοία έχουν εικόνα RADAR μέσω LINK-11 και LINK-16 από τα βάθη της Τουρκίας.

Ο μεγαλύτερος όγκος της Άσκησης θα παιχθεί στο Ν.Α. Αιγαίο (Καστελόριζο κ.α.) και απλά μυρίζει ΑΟΖ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]