Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολλά ερωτηματικά με τις μεταθέσεις

Έχουμε φτάσει στις 22 Ιουνίου και ακόμα δεν έχουν «βγει» και κατά συνέπεια και ανακοινωθεί στους άμεσα ενδιαφερόμενους οι μεταθέσεις των ανωτέρων αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και των υπαξιωματικών, όπως μας κατήγγειλαν πολλοί από αυτούς.

Και καλά να επρόκειτο μόνο για τα στελέχη θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτοί στρατιωτικοί είναι, «εκπαιδευμένοι» σε τέτοια είναι, αν και κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το περσινό όνειδος του να ανακοινωθούν οι μεταθέσεις – λόγω των διπλών εκλογών – περί τον Αύγουστο.

Όμως δεν είναι έτσι. Άλλο «εκπαίδευση» και άλλο «καψόνι».

Δεν πρέπει να ξεχνούν οι αρμόδιοι ότι πίσω από κάθε στέλεχος, υπάρχει και μία οικογένεια, με παιδιά που υφίσταται και αυτή τα προβλήματα του πατέρα…. Ήδη 20 Ιουνίου και χιλιάδες οικογένειες δεν γνωρίζουν σε ποιο μέρος της Ελλάδος θα μετατεθούν οι στρατιωτικοί-γονείς, πότε θα νοικιάσουν εκεί σπίτια (και με τι ενοίκιο στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου, που και πότε θα γραφτούν τα παιδιά στα νέα σχολεία τους κ.λπ.

Μήπως θα πρέπει οι (τύποις) αρμόδιοι να μην καθυστερούν τις υπογραφές που πρέπει να βάλουν;

Αυτές οι υπογραφές «δεν δαγκώνουν».
Αλλού είναι το πρόβλημα. 

Λ.Σ.Μ.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]