Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η φωτογραφία της εβδομάδας


Aξιωματικός του τουρκικού ναυτικού "περιεργάζεται" τις βραχονησίδες Λέβιθα και Κίναρος επί ναυτικού χάρτη. Πρόκειται για ακόμα μια εξόχως συμβολική φωτογραφία που έδωσαν στην δημοσιότητα οι "φίλοι και σύμμαχοι" μετά το πέρας της ναυτικής άσκησης Denizkurdu του περασμένου μηνός, η οποία προβλέπει τον ναυτικό αποκλεισμό νήσων του Ανατολικού Αιγαίου από ισχυρή δύναμη του TDK, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του ΠΝ..

Επί του χάρτη φαίνεται εμφανώς το όριο των Εθνικών χωρικών υδάτων, το οποίο προφανώς δεν εμποδίζει την γείτονα να αμφισβητεί την κυριαρχία των συγκεκριμένων νήσων με κάθε ευκαιρία. (Βλέπε Στο στόχαστρο της Άγκυρας νησίδες στα Δωδεκάνησα) Οι "θαλασσόλυκοι" του τουρκικού γενικού επιτελείου έλαβαν την καταλληλότερη απάντηση λίγες ημέρες αργότερα, με την ανάπτυξη μεγάλου μέρους του Πολεμικού Ναυτικού στο Ανατολικό Αιγαίο στα πλαίσια της άσκησης "Καταιγίς 13".



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]