Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Ψιλό γαζί" το δούλεμα του Πούτιν στον Ομπάμα

Ο Σνόουντεν ως επιβάτης διαμετακόμισης μπορεί να πετάξει όπου θέλει, αφού δεν έχει διασχίσει τα εθνικά σύνορα, δεν απαιτείται θεώρηση, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η άφιξη του Σνόουντεν στη Μόσχα ήταν έκπληξη, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο ίδιος σημείωσε, ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ποτέ δεν εργάστηκαν με τον Σνόουντεν και ούτε εργάζονται.

Οποιεσδήποτε κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας για την υπόθεση του Σνόουντεν είναι «παραλήρημα και ανοησίες», δήλωσε ο Πούτιν.
Ο ίδιος δήλωσε, ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να εκδώσει τον Σνόουντεν, επειδή δεν έχουν συναφθεί αντίστοιχες συμφωνίες με τις ΗΠΑ.

Και στο σημείο αυτό αρχίζει η ένταση, η οποία αναμένεται πως θα απαντηθεί στην Συρία, μέσω της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς τους ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές "αντάρτες" που έχουν αναλάβει την εργολαβία ανατροπής του Άσαντ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΒΡΕ ΚΩΝ/ΝΕ ΕΔΩ ΤΑ ΧΑΣΙΚΛΟΠΟΥΣΤΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΙ ΕΚΟΥΑΝΤΟΡΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]