Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οδεύουν προς το οριστικό τους τέλος

Είναι πλέον σε εμάς σαφές: μπήκαμε ουσιαστικά σε (άτυπη) προεκλογική περίοδο! Αυτή η νέα «κυβέρνηση» που σχηματίστηκε πριν από μερικές ημέρες αποτελεί κυριολεκτικά την «ταφόπλακα» των επιδιώξεων των άλλοτε δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που είναι πλήρως συνυπεύθυνα για τα κακό και τις συμφορές που προκλήθηκαν στην πατρίδα μας και στον λαό μας.

Ό,τι και να θελήσουν να κάνουν υπέρ τους οι δύο αυτοί πολιτικοί δαίμονες, είναι πια γι’ αυτούς εξαιρετικά αργά. Όπως έχουμε γράψει επανειλλημένως, οι Γραικύλοι πολιτικάντηδες όχι μόνο είναι 100% απαξιωμένοι από τον μέσο Έλληνα πολίτη, αλλά είναι επιπλέον και ξεγραμμένοι από τις ίδιες τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη, που ορίζουν τις μοίρες και το μέλλον όλων μας...

Πράγματι, τα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων έχουν εγκαταλείψει (είναι ολοφάνερο αυτό) το σάπιο παλαιοκομματικό σύστημα των εθνοπροδοτών της καταραμένης Μεταπολίτευσης. Έχουν κατανοήσει σε Δύση και σε Ανατολή ότι δεν μπορούν πια να στηρίζουν, αμυδρά έστω, μία κάστα τεμπέληδων και κακών, που τόσο πολύ ζημία προκαλεί στο ίδιο το έθνος που – υποτίθεται πως – εκπροσωπεί! Παντού, από όπου και να προέρχονται, οι σοβαρές πλανητικές δυνάμεις αναζητούν άλλους συνομιλητές. Δεν επενδύουν πια στους φθαρμένους και τους αποτυχημένους. Πολύ σωστά πιστεύουν ότι η Μεταπολίτευση στην Ελλάδα έχει πια πεθάνει οριστικά. Και έτσι θα συμβάλλουν οι υπερδυνάμεις αυτές (έστω και για την προώθηση των δικών τους συμφερόντων) στο οριστικό γκρέμισμα αυτού του σκάρτου και ανθελληνικού συστήματος, που έχει το θράσος να παρουσιάζεται ως «δημοκρατία»!...

Γι’ αυτούς τους λόγους ο ανασχηματισμός της ψευτοκυβέρνησης του Ιούδα Σαμαρά είναι το «κύκνειο άσμα» του γραικύλικου κατεστημένου των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η «κυβέρνηση» αυτή, μετά και την αποχώρηση της ΡΗΜΑΔ του «κόκκινου» Κουβέλη, δεν πνέει απλώς τα «λοίσθια», έχει πια οριστικά πεθάνει! Είναι ένα «άταφο πτώμα», που δεν χρειάζεται καν να δοκιμάσεις να του δώσεις τη «χαριστική βολή». Κατάληξή του θα είναι (όπως δυστυχώς έχουμε προβλέψει εδώ και αρκετό καιρό) μία ανείπωτη εθνική τραγωδία, την οποία θα προκαλέσουν οι διάφοροι τσαρλατάνοι Βουβουζέλοι περί το φθινόπωρο. Τότε ο ελληνικός λαός, μέσα από τον πόνο και τη συμφορά, θα στείλει μια για πάντα στον «αγύριστο» της πολιτικής μας ζωής όλα αυτά τα βουτυρόπαιδα και τους αχρείους που παριστάνουν τους «υπουργούς» αυτής της άθλιας «κυβέρνησης».

Όμως μέσα από την τέφρα του ο ελληνισμός θα επαναγεννηθεί. Διότι για την Ανάσταση προαπαιτούμενο είναι ο θάνατος... Νέες δυνάμεις αναδύονται από την άβυσσο της νεώτερης ελληνικής τραγωδίας. Αποκλειστικό τους έργο, μετά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων του άλλοτε πανίσχυρου δικομματισμού, θα είναι η γρήγορη ανασυγκρότηση και η άνοδος του ελληνισμού! Όπως έχει πει και Εκείνος που Πρέπει: «Ασφαλώς και θα αναλάβουμε παντοδύναμοι και για πολλά χρόνια την εξουσία, όμως αυτό δυστυχώς θα γίνει πάνω στα συντρίμμια που θα αφήσουν πίσω τους οι προδότες»!...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Νεμεσις !
    Απαραιτητα πρεπει να τιμωρηθουμε ολοι .
    Σταχτη λοιπον το γρηγοροτερο , διοτι σε λιγο δεν θα υπαρχουν Ελληνες με τοσους σφακτες ανθρωποφαγους και κατσαπλιαδες αλβανους που μας φορτωσαν οι σαμαραδες ολων των εκτρωματων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]