Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ισλαμιστές της Αιγύπτου στηρίζουν τον Ερντογάν

Οι οπαδοί της σαρίας Μουσουλμάνοι Αδελφοί γνωστοί για την εγγύτητα τους προς τον πρόεδρο της Αιγύπτου Μουχάμεντ Μόρσι, και η πολιτική τους προέκταση το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, εκδήλωσαν την στήριξη τους στον Ερντογάν

Μετά από την Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο της Ελλάδας, μια ακόμη στήριξη ήρθε από τους Αιγύπτιους Αδερφούς Μουσουλμάνους(ΜΚ) και από την πολιτική τους προέκταση το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης (ÖAP).

Σύμφωνα με είδηση του δικτύου Ελ Αραμπίγια που στηρίζεται σε αιγυπτιακές εφημερίδες, ο ηγέτης του ÖAP σε χτεσινή του δήλωση ανέφερε πως "οι διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί που επιδιώκουν να αποτύχει το σχέδιο ισλαμοποίησης που πορεύεται πολύ καλά, χρηματοδοτούνται από κάποιος κύκλους".

Ο Γ.Γ. του ÖAP Χουσείν Ιμπραήμ δήλωσε πως "ξένες ομάδες για να υπηρετήσουν διεθνώς τα συμφέροντα τους επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τα εσωτερικά θέματα"
. Δεν ξεκαθάρισε όμως ο Ιμπραήμ ποιες είναι αυτές οι ξένες ομάδες.

Ο Ιμπραήμ υποστηρίζει πως στην Τουρκία έχουν γίνει πρωτοφανείς βελτιώσεις στα θέματα της οικονομίας και του εισοδήματος των ανθρώπων, και ότι οι διαδηλωτές εξυπηρετούν ότι μάχεται το Ισλάμ.
Haber.sol.org 5/6/2013

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]