Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρώσος δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Αρκάντι Μπάμπτσενκο ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη από άνδρες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Του έχουν αφαιρέσει το διαβατήριο, αλλά του άφησαν το τηλέφωνο.

Ο δημοσιογράφος δηλώνει πως φωτογράφιζε τα άδεια αστυνομικά αυτοκίνητα, όταν τον πλησίαζαν άνθρωποι με πολιτικά και του απαγόρευσαν να φωτογραφίζει, στη συνέχεια τον άρπαξαν από τα χέρια και τον συνέλαβαν.

«Προσπάθησα να αντιδράσω και τότε άρχισαν να με δέρνουν», - λέει ο Μπάμπτσενκο. Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως τον κατηγορούν για αντίσταση κατά της αρχής.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]