Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΕΡΤ: Ο θάνατός σου, η ζωή μου


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Ο θάνατος της ΕΡΤ, μπορεί να δώσει ζωή στη χαμένη Ελευθερία και Δημοκρατία της Ελληνικής κοινωνίας!!!

Και εξηγούμαι:
Το απάνθισμα της κομματοκρατίας, το άντρο της προπαγάνδας της, το κρατικό εργαλείο αποκοίμισης του λαού, η Κρατική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση - ΕΡΤ, δεν υπάρχει πιά!!!

Η κυβέρνηση ανδρεικέλων της “Βουλής” των μαριονετών, με μία ανακοίνωση που θα τη ζήλευε και η “δικτατορία των συνταγματαρχών”, την έπαυσε.
Στο σχετικό της διάγγελμα, μας είπε το τί μας κοστίζει η προπαγάνδα που το καθεστώς πολιτικό σύστημα ασκούσε μέχρι χθες μέσα από την ΕΡΤ, αλλά δεν μας είπε πόσο συνεχίζει να μας κοστίζει η προπαγάνδα του που συνεχίζεται ανηλεώς μέσα από τα ιδιωτικά κανάλια και ξέρουμε ότι είναι πολύ πιό πολυδάπανη, καθώς, εκτός από τη διαφήμιση των προϊόντων που πληρώνουμε κατά την αγορά τους, την πληρώνουμε με δυσθεόρατες υπερτιμολογήσεις Δημοσίων Έργων και Προμηθειών που ανατίθενται στους ιδιοκτήτες τους...
Άρα, δεν ήταν αυτός ο λόγος της καρατόμησης, όπως θέλησε να πείσει η κυβερνώσα Ολιγαρχία (πάλι, όπως πάντα, με ένα αυταπόδεικτο ψέμα)...

Η παύση της ΕΡΤ (σύμφωνα και με το κείμενο τής κατάργησής της) οφείλεται στο ότι η ΕΡΤ παρέβη μία αξιωματική αρχή του καθεστώτος πολιτικού συστήματος της κομματοκρατίας: Αυτή που, στην Ελληνική “Δημοκρατία”, καθιστά το κράτος, φέουδο του κυβερνώντος κόμματος. Και, όπως όλοι ξέρουμε, μέσα στο Ελληνικό κράτος, ιδιαίτερη θέση κατέχει και το κατ' εξοχήν εργαλείο προπαγάνδας, ο κρατικός μηχανισμός “πληροφόρησης”, υπό την επωνυμία “ΕΡΤ”.

Η ΕΡΤ, τελευταίως, δεν “έπαιζε” σύμφωνα με τις ορέξεις του φεουδάρχη ο οποίος αποφάσισε και την έκλεισε.
Προφανώς, τελευταία, επήλθε διατάραξη των ισορροπιών του χρωματισμού τού προσωπικού της που στοιβάχτηκε εκεί μέσα, πότε από την πράσινη, πότε από τη μπλέ φεουδαρχία, πάντοτε συνεπικουρούμενων από την κόκκινη ή ροζ “αντιπολίτευση”, που είχε κι αυτή μία περίοπτη θέση στο “Τραπέζι της Εξουσίας”.

Ο θόρυβος, λοιπόν, που γίνεται στον δημόσιο διάλογο, είναι (δυστυχώς και πάλι) εσωτερικός της κομματοκρατίας.
Για ακόμη μία φορά, το πολιτικό οπτικό πεδίο του πολίτη (όσων δεν συνεχίζουν να παραμένουν ιδιώτες /idiots, επηρεασμένοι από την προπαγάνδα την οποία υπηρετούσε πιστά μέχρι χθες και η ΕΡΤ) περιορίζεται και φυλακίζεται μέσα στο κάδρο της κομματοκρατίας, καθώς η δημόσια συζήτηση, τόσο για τον τρόπο της κατάργησης της ΕΡΤ, όσο και για το πώς θα πρέπει να είναι στημένη μία σωστή νέα ΕΡΤ, περιορίζεται στα πλαίσια (και ποτέ δεν βγαίνει έξω από αυτά) του τι προτείνει το ένα ή το άλλο κόμμα, δηλαδή οι ίδιοι οι ένοχοι της μπουρδελοποίησης, επί όλα αυτά τα χρόνια, της ΕΡΤ.
Έτσι, η συζήτηση για την αιτία της καταστροφής της και το μέλλον της ΕΡΤ είναι ακριβώς στα ίδια χνάρια με τη συζήτηση για την καταστροφή και το μέλλον της Ελλάδας: Για τους μεν φταίνε οι δέ και η σωτηρία θα έλθει , για τους μεν, όταν φύγουν οι δε.
Μέσα στο κάδρο της συζήτησης είναι μόνον οι μεν και οι δε της κομματοτρεφόμενης Ολιγαρχίας. Δεν μπαίνει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΕ !!! Είναι αδιανόητο από το κάδρο που δείχνουμε στο πόπολο να φύγουνε όλοι μαζί, οι μεν και οι δε !!!

Αυτός είναι ο λόγος που και σήμερα, μετά την βίαια κατάργηση της ΕΡΤ και την “πειρατική” εκπομπή ενημερωτικών προγραμμάτων, κανένας τους από το (απολυμένο σήμερα) προσωπικό της, δεν αναφέρεται στην Αλήθεια των πραγμάτων, επειδή η Αλήθεια είναι έξω από όσα λένε κάθε μέρα οι μεν και οι δε... Επειδή οι (απολυμένοι σήμερα) δημοσιογράφοι, εκ καταγωγής, είναι δεμένοι με τους μεν και τους δε.
Κανένας τους δεν μιλά και δεν λέει πως αυτός ο απαίσιος τρόπος παύσης της ΕΡΤ είναι αποτέλεσμα της απώλειας της Δημοκρατίας που είναι συνέπεια της απώλειας της Εθνικής μας Κυριαρχίας και τη διακυβέρνηση της χώρας από μία “Βουλή” μαριονετών και μία Κυβέρνηση ανδρεικέλων, που λειτουργουν “διά λογαριασμό και προς όφελος των επικυρίαρχων δυνάμεων”.
Την επικυριαρχία, όμως, των οποίων, παραδέχονται (!!!) και εμφανίζουν οι ίδιοι, (οι απολυμένοι σήμερα δημοσιογράφοι και οι κομματάνθρωποι συνομιλητές τους) αναφερόμενοι στην ερώτηση προς τον Όλι Ρέν (!!!) αν η Τρόικα ζήτησε το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Δηλαδή καταπίνουνε την καμήλα αδιαμαρτύρητα (το ότι οι πολιτικές αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης πρέπει να συνάδουν με το τι θέλει ο Όλι Ρεν, ως εκπρόσωπος των επικυρίαρχων δυνάμεων) και μας πειράζει του τρώμε το κουνούπι (την παύση της ΕΡΤ)!!! Διότι, μη μου πει κανένας ότι η απώλεια της Ελευθερίας του Ελληνικού λαού είναι ζήτημα της ίδιας τάξεως με την απώλεια της δημόσιας ενημέρωσής του !!...


ΣΗΜΕΡΑ, όμως, ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ αυτό το άντρο της κομματοκρατίας (η ΕΡΤ), να αναδειχτεί σε ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Παρουσιάζεται μία εκπληκτική ευκαιρία στους κομματοθρεμμένους δημοσιογράφους να λειτουργήσουν σαν Έλληνες Πολίτες, πάνω από κομματικές ταυτότητες και προοπτικές και να ξεπλύνουν τυχόν “αμαρτίες” τους στο έγχρωμο παρελθόν.

Αρκεί να συνεννοηθούν όλοι τους, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, και να κάνουν ένα πράγμα: Όλη η “πειρατική” λειτουργία των εκπομπών που (πολύ σωστά) έχουν στήσει, να στραφεί σε μία κατεύθυνση: Στην Αλήθεια των γεγονότων. Στην Αλήθεια που βοά και λέει ότι:
  1. Η χώρα τελεί υπό κατοχή ξένων δυνάμεων με αντίθετα συμφέροντα προς τα λαϊκά, καθώς έχει παραδώσει σε αυτούς (τους δανειστές)την εθνική κυριαρχία της επί του πλέον ζωτικού εθνικού χώρου, αυτού της Οικονομίας της.
  2. Αυτή η παράδοση είναι η μία και μόνη αιτία της οικονομικής καταστροφής που βιώνει η Ελληνική κοινωνία. Η καταστροφή αυτή, δεν οφείλεται σε λανθασμένους οικονομικούς χειρισμούς (όπως οι ένοχοι της παράδοσης αυτής θέλουν να πιστεύουμε, για να αποσείσουν την ενοχή τους από αυτή την προδοτική πράξη τους).
  3. Οι δυνάμεις που ασκούν αυτή την κατοχή είναι σύσσωμο το ίδιο το πολιτικό σύστημα της χώρας, το ίδιο που υπέγραψε τη συνθήκη υποτέλειας, με την υπογραφή των Μνημονίων. Θυμίζω ότι η υπογραφή σ' αυτές τις συνθήκες, δεν είναι του ΓΑΠ ή του Βενιζέλου ή του Σαμαρά, της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. Είναι της “Βουλής των Ελλήνων” και έχουν τη σφραγίδα της !!....
  4. Άρα, αυτό που (με ανηλεή βομβαρδισμό της προπαγάνδας, επί 24ώρου βάσεως, 365 μέρες το χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια) παρουσιάζεται σαν λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι μία (επιτυχής, για την ώρα) κάλυψη των δυνάμεων κατοχής.
  5. Άρα: Αυτό που έχουμε μπροστά μας, δεν είναι το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι απολύσεις του ΜΕΤΡΟ, τα μεταλλεία της Χαλκιδικής, οι άδειες των Φαρμακείων, η συλλογική σύμβαση των ναυτεργατών, το πετρέλαιο των αγροτών, κλπ. Είναι όλα αυτά μαζί, καθώς όλα οφείλονται σε ένα και μόνο γεγονός: Στην παράδοση της Αυτοδιάθεσής μας (δηλαδή της Ελευθερίας μας) σε ξένα χέρια, αντιθέτων συμφερόντων.
  6. Οπότε, το ζητούμενο είναι κάτι πολύ πιό μεγάλο από όλα αυτά μαζί. Είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ από την υποδούλωση που έχουν υπογράψει για εμάς, χωρίς να μας ρωτήσουν, αυτοί που τους διορίσαμε να προασπίζονται τα συμφέροντά μας.
  7. Και τέλος, η απελευθέρωσή μας αυτή, που πρέπει να την επιδιώξουμε και να την απαιτήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που δεν θα επιτρέπει αυτό που έχει συμβεί: την κατάλυση της (πραγματικής) Δημοκρατίας.
  8. Άρα: Το τελικό ζητούμενο, ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, είναι: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Αυτές είναι οι Αλήθειες που πρέπει , επί τέλους να ακούσει ο Ελληνικός λαός, από εκεί που του έμαθαν να ακούει, την τηλεόραση.

Καλούνται λοιπόν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, να καλέσουν τις φωνές που εδώ και καιρό καταθέτουν αυτή την Αλήθεια αλλά δεν ακούγονται επειδή τις έχει αποκλείσει η προπαγάνδα του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, και από το πρωί ως τό βράδυ, τίς επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες, ώσπου να γίνει κτήμα του λαού η ΑΛΗΘΕΙΑ, να εκπέμπουν συζητήσεις μαζί τους.
Να φωνάξουν τον Μίκη Θεοδωράκη, τον καθ. Γιώργο Κασιμμάτη, τον καθ. Γιώργο Κοντογιώργη, τον δρ. Μελέτη Μελετόπουλο, τον καθ. Άρι Καζάκο, τον Κώστα Ζουράρι, τον Δημήτρη Καζάκη, τον καθ. Γιώργο Κατρούγκαλο, τον καθ. Ζήση Παπαδημητρίου και άλλους (που ο άξιος δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης γνωρίζει καλύτερα από εμένα).
Να “ανοίξουν τα μάτια” του κόσμου.
Μία τέτοια εθνοσωτήρια ενέργεια θα βγάλει από επάνω τους και κάθε βρωμιά του παρελθόντος. Αν δεν το κάνουν αυτό, θα αποδείξουν ότι συνεχίζουν να υπηρετούν, τις ίδιες δυνάμεις που τους διόρισαν στην ΕΡΤ, τις ίδιες δυνάμεις που κατέστρεψαν τον τόπο, περιμένοντας να ανταμειφθούν από αυτές, αύριο.
Να ξέρουν, όμως ότι το αύριο δεν ανήκει σε καμία από αυτές τις “δυνάμεις” που, ήδη, δεν τις πιστεύει κανένας. Το αύριο ανήκει στην ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που έρχεται ολοταχώς, καθώς τα Ψέματα τελείωσαν και η Αλήθεια αναδύεται κάθε μέρα και περισσότερο...

Τελευταία έκκληση:
Δημοκράτες Δημοσιογράφοι,
αξιοποιείστε τη μεγάλη ευκαιρία που σας έδωσε χθες
η ένοχη της καταστροφής μας Ολιγαρχία και γκρεμίστε την.
Μπορείτε, καθώς μπορείτε να έχετε δίπλα σας ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
με όλες τις δυνάμεις που χρειάζονται για την ανατροπή της καταστροφικής πορείας
στην οποία μας υποχρεώνει το καθεστώς πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας.

Ή θα ορθώσετε το ανάστημα του λειτουργήματός σας και θα λάμψετε σ' όλο τον κόσμο (που αυτή τη στιγμή έχει στραμμένα τα μάτια του επάνω σας) ή μείνετε προσηλωμένοι και πιστοί στα κομματικά αφεντικά σας και μη μας ζαλίζετε με τα εργατικά σας δικαιώματα καμουφλάροντάς τα πίσω από δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες, γιατί εμείς χάσαμε τα δικά μας εδώ και χρόνια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς την υποστήριξή σας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Παραμυθια για μικρα προβατα !
    Εγω βλεπω αυτους τους ....δημοκρατες δημοσιογραφους να καλουν την σαρα και αριστερη μαρα στις κουβεντες τους και να ειναι τοσο πολυ πολιτικαλ κορεκτ , στους ανεπισημα βεβαιως καλεσμενους τυχαιως δε κυριως αριστερους ψευτοκουλτουδιαριδες που προκαλουν αηδια .
    Τα μμε ολα , ειναι ενα ακομη εργαλειο στα χερια των προσκυνημενων και των κατακτητων , μιας και ολοι μιλουν για αποικια .
    Θελει προσοχη διοτι οι αριστεροφασιστες , οπως και το '74 ειναι μπροστα στα γιδια , που οταν χιλιαδες Ελληνες εχουν πληρωση με το αιμα τους την 7κομματικη χουντα , δεν μπορουσαν να βγουν στους δρομους να σταματησουν το κακο . Ουτε και οταν παιδακια λυποθυμουν . Ουτε οταν νεοι βιαζονται και σφαζονται σαν αρνια στα πεζοδρομια . Ουτε οταν γεροντισες αφου βιαστουν στραγγαλιζονται .
    Αλλα τωρα , τους επιασε το δημοκρατικο τους και μαζευονται .

    Η Χρυση Αυγη αφαντη ! Αλλα συμφωνουν και με τον Σαμαρα !

    Οι ...μαυροι μουλοι η οπως αλλιως ονομαζονται , που ειναι;

    Οι Ισλαμοφασιστες , ξερουμε ποιον θα ακολουθησουν οταν τους πουν να βγουν στους δρομους για ...μια Ελλαδισταν νεα και δημοκρατικια .

    Οσοι ομως γνωριζουν τι συμβαινει , ας ετοιμαζονται ταχεως για το απολυτο σκοταδι .

    Ετοιμαζουν τους αριστερους φασιστες να συνεχισουν την κατοχη μας στις τραπεζες , μεχρις οριστικης διαλυσεως τους Εθνους μας και την φυσικη εξοντωση των Ιθαγενων .
    Θεατρο ειναι και τουτα τα δρωμενα , οπως και ολα τα αλλα χρονια που αλλα ελεγαν και αλλα εκαναν , διοτι ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ .
    Οσοι ειναι μεσα στο κοινοβουλιο , ειναι μασκαραδες . Ειναι λυκοι και φορουν διαφορες προβιες .

    Αμαρτιαι εθνη ελαττονουσιν και καθεις εφ΄ω εταχθη .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]