Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μίκης Θεοδωράκης προς Ρεπούση: "Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα, σήκω και φύγε"

Με δριμύτητα επιτίθεται ο Μίκης Θεοδωράκης στη Μαρία Ρεπούση, στο πλαίσιο συνέντευξής του για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει λόγο για «εθνομηδενισμό» και επισημαίνει στην κ. Ρεπούση ότι είναι προνόμιό της που ζει στην Ελλάδα.

Μιλώντας την Πέμπτη στους Γιώργο και Ηρώ Σγουράκη με θέμα την «Ιστορία των Κρητικών Επαναστάσεων», με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε ότι είναι «ριζωμένος αριστερός» και ότι αυτή η ρίζα της αριστεράς που έχει μέσα του προέρχεται από τη ρίζα της ελληνικής επανάστασης.

Αναφερόμενος στον εθνομηδενισμό και ειδικότερα στην Μαρία Ρεπούση λέει μεταξύ άλλων: «Αν είχα δύναμη, θα έλεγα στη Ρεπούση, είναι προσόν που ζεις στην Ελλάδα και είσαι Έλληνας. Αν δεν το καταλαβαίνεις πήγαινε αλλού, πήγαινε να ζήσεις στη Νιγηρία».

Δείτε το Βίντεο:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ριζομενος αριστερος ;
    Δηλαδη ;
    Μαλλον αμετανοϊτος θα θελει να πει ο παππους , που μεχρι εχθες αγκαλιαζε τον Εντοργαν και δωστου βραβεια οι μογγολοι , για τις υπηρεσιες του , αλλα ... και τον ΓΑΠ !
    Μια απλη ερωτηση μονο .Ποτε ηξερε τι εκανε ;Τοτε η τωρα ;
    Γιατι και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο...

    Α! και τα αργυρια που πηρες τοσα χρονια , σαν πιονι του συστηματος ,αλλα και μεσα στην Μεδουσοβουλη , προσφεροντας ενα τεραστιο ΜΗΔΕΝ , ποτε θα μας τα επιστρεψεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]