Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην τελική ευθεία το έργο του αφανισμού μας

Παρακολουθήσαμε χτες, μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, την ανεκδιήγητη οπερέτα της μετάλλαξης της τρικομματικής λοιμικής σε... δικομματική.

Την ώρα που ο λαός μας εξοντώνεται με αργά και μεθοδικά βήματα υπό τις άτεγκτες εντολές των ξένων αφεντικών, ο θλιβερός πρωθυπουργεύων της αποικίας έχει εγκαταλείψει πλέον κάθε έννοια προσχήματος, συγκροτώντας (και ονοματίζοντας κυβέρνηση) έναν απίστευτο εσμό απ' ό,τι πιο προκλητικό θα μπορούσε να μαζέψει από τα ευτελή αποκούρελα που απέμειναν στα δύο παραμάγαζα του πάλαι ποτέ δικομματισμού.

Και έτσι αυτοί που θα έπρεπε σήμερα να λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη για τον όλεθρο που έσπειραν στη χώρα, και που ουσιαστικά δεν εκπροσωπούν ούτε το 25% του εκλογικού σώματος, αισθάνονται έτοιμοι να συνεχίσουν τη διάλυση της κοινωνίας και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου.

Το σχήμα της νέας (δήθεν) κυβέρνησης - δηλαδή των εντολοδόχων της Τρόικας - είναι κυριολεκτικά «καταδρομικό».

Ντόπια διαπλοκή και ξένα αφεντικά είναι σαφές πως δεν σκοπεύουν πια να χάσουν άλλο χρόνο.
Με τον Βενιζέλο συμβολικά επικεφαλής και από πίσω του Μητσοτάκηδες, Χρυσοχοΐδηδες, Αδώνιδες, Φώφες και Καψήδες, είναι πλέον ολοφάνερο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ή θα λάβουμε πλέον θέσεις για την τελική μάχη ή για τον ομαδικό μας τάφο…

Σπάρτακος Παράταξη Πολιτών
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μας ανακοίνωσε ο Σαμαράς ότι θα "μεταρρυθμίσουν" και το Σύνταγμα(!) με τον εταίρο του, τον εμπνευστή του νόμου περί ευθύνης υπουργών!!!!
    Αν δεν έχετε σκοπό να αντιδράσετε, αρχίστε να σκάβετε τον τάφο σας, γιατί θα μας φάνε τα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]